Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 11, 2008, 01:47:13 ÖÖ

Sparta ev Türkiye antalya civarindaysa ben kiralarim kimseye verme haaaa ;D ;D ;D

Tamam ..  Dreihundert Euro Depozit isterim... Her gün 1 paket rafaello yeme hakkın var.. Almanyadan oğlum ve gelinim gelirse  1 ay içinde çıkmak zorundasın.  :D

şArtlarım bunlar :)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Temmuz 11, 2008, 01:50:24 ÖÖ

Sparta ev Türkiye antalya civarindaysa ben kiralarim kimseye verme haaaa ;D ;D ;D

Tamam ..  Dreihundert Euro Depozit isterim... Her gün 1 paket rafaello yeme hakkın var.. Almanyadan oğlum ve gelinim gelirse  1 ay içinde çıkmak zorundasın.  :D

Sparta  hahahahahahahahhahahah ;D ;D ;D ;D ;D anlasamadik yaaa yap bir kolaylik daha  ;D ;D ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: Sparta - Temmuz 11, 2008, 01:50:24 ÖÖ

Ben olsam tutmazdim........... ;D ;D ;D ;D

Sparta

şartlarım bunlar işine gelirse :D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Temmuz 11, 2008, 01:56:24 ÖÖ

Sparta olmadi ya bak bir kac paket rafaello daha göndereyim yap bir kolaylik ya  ;D ;D ;D

tutayim su evi  ;D ;D ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 11, 2008, 01:58:13 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Temmuz 11, 2008, 01:56:24 ÖÖ

Sparta olmadi ya bak bir kac paket rafaello daha göndereyim yap bir kolaylik ya  ;D ;D ;D

tutayim su evi  ;D ;D ;D ;D

Yap bir güzellik sparta ya... ;D Yazin da ben gelirim oraya... ;D ;D Tatil icin... Rafaello da getiririm...... ;D

gece

Sparta ev benim kimselere vermeyesin haaa Onur hadi hadi kardesim baska kapiyaa  ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 11, 2008, 02:12:08 ÖÖ
Sparta ev benim kimselere vermeyesin haaa Onur hadi hadi kardesim baska kapiyaa  ;D ;D ;D ;D ;D

Ben sana misafirlige gelecektim istemiyorsan Didim'e giderim... ;D ;D ;D ;D Hem Antalya'dan daha güzel....... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 11, 2008, 02:18:12 ÖÖ

Ben sana misafirlige gelecektim istemiyorsan Didim'e giderim... ;D ;D ;D ;D Hem Antalya'dan daha güzel....... ;D ;D

Hehehe misafirlige gel canim basim üstünde yeriniz var evi ben tutayimda  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 11, 2008, 02:20:38 ÖÖ
Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 11, 2008, 02:18:12 ÖÖ

Hehehe misafirlige gel canim basim üstünde yeriniz var evi ben tutayimda  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ev sahibi kayboldu bu arada....... ;D ;D Neyse ben de kacayim artik.. Herkese iyi geceler.. Baska zaman görüsürüz umarim.. Hadi bye bye..... :)

gece

güle güle Onur yine bekleriz rafellolari unutma hehehe  ;D ;D ;D

gece

Evet uzun zaman sonra yine ben kapatiyorum buralari ;) ay ay ay özlemisim yaaa Almancax hayirli geceler kapi

pencere kitlendi arkadaslar merak etmeyin ;D yanliz iceri girerken anahtar kullanin lütfen yoksa anahtar mesaj atin

gelip acayim ;D  kilitler yeni degisti hehe ;D

smc-403

maymuncuk kullansak olmazmı  :D

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 01:02:48 ÖS
maymuncuk kullansak olmazmı  :D

sms bak sana özel bir anahtar Almancax kapisi icin  bir daha maymuncuk kullanma ac kapiyi
giriceri ;D ;D ;D ;D ;D

Hayirli olsun SMS ;)

kirsehir7

slmlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkeseeeeeeeeee ;D

smc-403

arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 04:39:38 ÖS
arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

inş :)

bir yerde daha yazmışsın bu mesajı ..sabırsızlandığın ortada ama sabrımız sınıaıyor arkadaşım bu dünyada nekadar sabırlıysan okadar kazançlısın demektir..

sabret ve rabbimin karşına çıkaracağı hikmetleri hayranlıkla ve sevinçle seyret:)

umarım güzel bir haber alırsın..