Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 14, 2008, 07:20:35 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Temmuz 14, 2008, 07:19:36 ÖS
Alıntı yapılan: a_ysche - Temmuz 14, 2008, 07:18:13 ÖS
hoşgeldin ablacım yaa,görüşemiyoruz bayadır...iyi olmana sevindim... :angel:

Cok sükür idare eder modunda hayat akiyor  canim sagolasin kirsehirim senden ne haberler yaaa ;)
eh iste idare ediyor ablacigim.

Canim maslAllah  iyisin iyi Allah neseni daim etsin insAllah :)

gece

Kirsehirim bende kactim  canim a.e.o görüsmek üzere :)

golgeharamisi

toplam 300 sayfa var ve hepsini okumam kesinlikle mümkün değil bende şöyle birkaç sayfaya baktım ve gerçekten laflafı açmış ;D baya bir gecikmeli oldu ama gerçekten ilgi çekici bir sayfa olmus esma41e teşekkürler bende yeni üyeyim biraz tanıyayım siteyi bende katılırım sohbetlerinize inş.

a_ysche

aramıza hoşgeldin gölge haramisi..foruma biraz ısındıktan sonra senide bekleriz muhabbetimize ;D yalnız dikkat et bu site bağımlılık yapıyor ;D  ;D azıcık tecrübe konuşuyo da..

kirsehir7

Alıntı yapılan: golgeharamisi - Temmuz 14, 2008, 09:52:15 ÖS
toplam 300 sayfa var ve hepsini okumam kesinlikle mümkün değil bende şöyle birkaç sayfaya baktım ve gerçekten laflafı açmış ;D baya bir gecikmeli oldu ama gerçekten ilgi çekici bir sayfa olmus esma41e teşekkürler bende yeni üyeyim biraz tanıyayım siteyi bende katılırım sohbetlerinize inş.
aramiza hosgeldin gölgeharamisi.bekleriz sohbetimize.kaytarmak yok ona göre.zaten bi girdinmi cikamazsin hi hi ;D ;D

kirsehir7

slm arkadaslar.
way smc demek persembe düssoldorfda oluyosun.hadi hayirli yolculuklar.almancaxi unutma.haaa ;D

smc-403

evet kısmetse öle olcak walla bi müddet unutucam peşin peşin söliyim  almanyada gideceğim yer çok olsa gerek  buraya  pek zaman ayıramıcam ilk başlarda zaten daha ev döşenecek  hanımın kimlikleri falan değişecek  birazcık işler beni bekliyor gibi :S

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 01:43:24 ÖS
evet kısmetse öle olcak walla bi müddet unutucam peşin peşin söliyim  Almanyada gideceğim yer çok olsa gerek  buraya  pek zaman ayıramıcam ilk başlarda zaten daha ev döşenecek  hanımın kimlikleri falan değişecek  birazcık işler beni bekliyor gibi :S
Güzel isler bunlar.Hadi hayirli olsun.. ;)

smc-403

saol teşekkür ederim hımm bide cumartesi galatasarayın maçına gidecem  jentzsch senide beklerim gerçi sana gelmez ama :D

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 01:54:14 ÖS
saol teşekkür ederim hımm bide cumartesi galatasarayın maçına gidecem  jentzsch senide beklerim gerçi sana gelmez ama :D
;D  Yok ben size basarilar dileyeyim. ;D

gece

Alıntı yapılan: golgeharamisi - Temmuz 14, 2008, 09:52:15 ÖS

Hosgeldin gölgeharamisi  bover okuma oldu yerden devam etsen biz buralardayiz ugrarsan eger tanisiriz  :)

gece

SMC bizim icinde  bagir tezahurat yap ayrica maci iyi  takip et bizede anlatirsin artik ;)

smc-403

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 15, 2008, 05:38:20 ÖS

SMS bizim icinde  bagir tezahurat yap ayrica maci iyi  takip et bizede anlatirsin artik ;)

tamam tüm tezahüratlar almancax üyeleri için jentzsch hariç :D

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 05:42:45 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Temmuz 15, 2008, 05:38:20 ÖS

SMS bizim icinde  bagir tezahurat yap ayrica maci iyi  takip et bizede anlatirsin artik ;)

tamam tüm tezahüratlar almancax üyeleri için jentzsch hariç :D

hehe evet Jentzsch haric o zaten terlemekle mesgul :P simdi gelecek sorulari düsünüyordur garibim  ;D

Bu arada nasilsin sms duydugum kadariyla Düsseldorf`a geliyormussu hadi hayirlisi ;)

smc-403

walla bekliyorum perşembe olmasını perşembe sabahı uçak kalkıo öğlen düsseldorftayım kısmetse

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 15, 2008, 05:48:40 ÖS
walla bekliyorum perşembe olmasını perşembe sabahı uçak kalkıo öğlen düsseldorftayım kısmetse

Persembeye ne kaldi surda yarindan sonra ;)  hayirli olsun insAllah smc ayrica düsseldorf  Köln` e cok yakin ben gördüm cok güzel bir yer umarim

sende seversin .....

smc-403

herkes öyle diyor  gerçi ben heryeri severim her yemeği yrim her yere ayak uydururum onun için bi sorun olacağını sanmıyorum :D