Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 03:47:53 ÖS
hahahahahhahahhahahaha  ;D ;D ;D ;D ;D Kellerin anhtarini napcan sen  ;D

Bisikletimi koyacam da ondan! :D ;D

gece

hahahahhahahahha  ;D ayni anhtari kullan Onurcum acar merak etme en son teknoloji o anahtar bütün kapilari acar  ;D ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 03:52:06 ÖS
hahahahhahahahha  ;D ayni anhtari kullan Onurcum acar merak etme en son teknoloji o anahtar bütün kapilari acar  ;D ;D ;D

Ha öyle miiii? ;D Iyiymis valla, dur bisikleti Keller'e indiriyim geliyorum... ;D ;D ;D

gece

hahahaha sabah beri indiremedinmi obisikleti Onur keller`e ;D

Slm almancax nasilsiniz ben cok iyiym ya keyfim yerinde Dostlarim geldiler banacok mutlu oldum cok :D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 08:29:19 ÖS
hahahaha sabah beri indiremedinmi obisikleti Onur keller`e ;D

Slm almancax nasilsiniz ben cok iyiym ya keyfim yerinde Dostlarim geldiler banacok mutlu oldum cok :D

İndirdim de ondan sonra sen yoktun, ben de başka konularda yazdım.. :D

gece

Slm Almancax  :D Onur  slm nasilsin bakiyorun anahtari aldin ama hala Almancaxda uyuyon sen  ;D

mehmetemir21

merhaba ,forumları dolaşmaktan başım döndü sohpet edecek kimseyi bulamadım ya

gece

Merhaba mehmet ben geldim ,Onur sen nerdesin bakayim ? Onurda var  :D

mehmetemir21

mehmetemir21

gece

Hosbuldum sagolasin Nasilsin mehmet nerden yaziyorsun ?ben Almanya Onurda öyle hehe onun adina yazdim Onurrrrrrrrrrrrr nerdesin yaa  ;D

mehmetemir21

ben Türkiyeden (diyarbakır) yazıyorum.Yyurt dışı öğretmenlik sınavını kazandım nasip olursa gelecek yıl bende orda olabilirim

mehmetemir21

Özür dilerim cevap vermeyi unuttum iyiyim teşekkürler sen nasılsın?

gece

Sagolasin bende idare eder modundayim cok sükür ;)
Hadi hayirlisi mehmet peki gelmek istiyormusun Almanyaya  gercekten?kolay  degil gercekten vatandan uzak olmak sevdiklerini brakmak  ::)

mehmetemir21

Bayağı görüş aldım olumlu olanda var olumsuzda çoğunluk meslek sahibi olrak gelceğim için olumlu bakıyo
bende gelmek istiyorum gerçekleştirmek istediğim hayallerim var umarım herşey istediğim gibi olur
olmzsada bir yıl sonra döneme şansım var sen ne dersin Türkiyeden öğretmen olarak gelen tanıdığın kimse var mı? Onlar bu konuda ne diyo

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 19, 2008, 02:53:31 ÖS
Hosbuldum sagolasin Nasilsin mehmet nerden yaziyorsun ?ben Almanya Onurda öyle hehe onun adina yazdim Onurrrrrrrrrrrrr nerdesin yaa  ;D

Efemmmm? ;D ;D ;D

gece

Evet var ama hangi asamalari yasadilar bilmiyorum inan ;Fakat meslek sahibi olarak burda olman cok büyük avantaj tabiki hersey cok kolay ilerler senin icin hic bir sorunla karsilasmassin Mehmet,aslinda benim bahsettigim zorluk isin hasret tarafi ama seni anliyorum cünkü bende buraya gelmeden onu hic hesaba katmamistim ::)