Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Onur  alinti yapma  ;D böyle sayfalar daha  kirleniyormus sayfa cöplügü olmasidaha iyi herall  ::)

mehmetemir21

Onur sanada merhaba! işin hasret kısmının üstesinden gelirim sanırım
amaçları olunca insanların onlar herşeyin önüne geçiyo

gece

Yada gectigini saniyor neyse Mehmet insAllah amaclarin dogrultusunda özledigin hayati burda bulursun ama suna inan bir gün beni bu sözlerle hatirliycaksin
kacinilmaz gurbetci piskolojisi kötü birsey degilki özlemlerin olucak tabiki ;)

mehmetemir21

Özlemler mutlaka olacaktır .5 yıl içinde istediğin  anda dönme imkanına sahip olunca insan biraz daha rahatlıyo.Birde orda insanlara yardımcı olabileceğimi düşündükçe daha bi heycanlanıyorum öğrencilerimle yapacağım çalışmalrı açacağımız sergileri yapacağımız faaliyetleri şimdiden hazırlıyorum bu apayrı bir heyecan benim için

mehmetemir21

Onur sen düşünüyorsun bu konuda?

3,14

Senin yazdığın aşağıda kalmıştı bi kerem......... ;D ;D ;D

Sana da merhaba Mehmet :)

Ben konuyu kaçırdım bu arada...  :( :-[

mehmetemir21

gece'yle yurt dışına öğretmen olarak gelmem konusunda konuşuyorduk

gece

Mehmet bende burada mutlu olucana inandim sen gercekten istiyorsun gelmeyi hayirlisi olsun bakalim peki hagi bölümün Ögretmeni olucaksin burda kismetse..

gece

Onur sende geziyon geziyon konuyu kacirirsin tabi kac saattir Onurrrrrrrrrrrrrr diye sesleniyoruz Onur sayfalarda  tarih yazmakla mesgul ;D ;D ;D

3,14

Hmm kötü fikir değil... Ben burda öğretmen olmak için gelebilseydim, bir dakika düşünmezdim.... ;)

mehmetemir21

Ordaki Türk çocuklarına Türkçe dersi vericez Bunun paralelinde Türk kültürünü sanatını folklörünü tanıtma ve uygulama noktasında faaliyetlerim olacak

mehmetemir21

onur ,gelişime oky diyorsun yani iyi sen ve gece bugün iyi moral verdiniz vAllahi teşekkürler

3,14

Msndeki arkadaşlar canı sağ olsun, coştular da hepsi bir anda yazınca... ;D ;D

Bence güzel bir şey.. Ama son karar senin... ;) ;)

mehmetemir21

aşkolsun insan hoşçakal der üzüldüm ???Tamda sohpet edecek birilerini buldum diye seviniyordum :'(

mehmetemir21

3,14

Biz konuşabiliriz... ;)  Geldim.. :)

gece

Mehmet ya cok özürdilerim icerde isim vardi biraz ama yine konusuruz kusuruma bakma olurmu bak bende üzüldüm ya tüh bukadar uzun sürecegini düsünmedim :(