Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lengur

Herkese iyi akşamlar.

Site'de bayağı değişiklik ve yenilikler olmuş.Güzel de olmuş.

Tatilim başladı.Ohh işi,koşuşturmayı düşünmeden dolu dolu geçecek yaklaşık 4 hafta.şu an dalga sesleri, Ağustos böceklerinin sesleriyle karışmış.Hafiften rüzgar esiyor.Muhteşem bir manzara.Gel keyfim gel. Eee tüm yıl bu ortamı hayal edip,var gücümle çalışmıştım.Darısı tatil yapmayanların başına.

yakamozlu_gece

yaw arkadaşlar öncelikler selamlar yaw bu form değişmiş ben kullanmakta zorluk çekiyom şuan yeni onuları göremiyorum ne yapmalıyım....

gece

Slm arkadaslar  yine millet yok esmada gitmis napalim burda tatil bitti artik .

Yakamozlu_gece  as   sende sorun varmis bence muhammer beye kisa bir mesajla bildir

bence sorun yok hersey yolunda ama senin neden yeni mesajlar yok onu anlamis degilim ....

3,14

--> Sonra görüşürüz Almancax ve üyeleri! :D Kendinize iyi bakın... :angel:

3,14

--> Çıkmadan önce, meraba gece nasılsın? Çoktan konuşamıyoruz. Ne var ne yok, her şey yolunda mı? :)

gece

Ben geliyorum millet kaciyo hehe ;D diyordum tamda iyiyim sagolasin sen nasilsin ?

mehmetemir21

merhaba gece hoş geldin nasılsın

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Ağustos 13, 2008, 04:09:09 ÖS
merhaba gece hoş geldin nasılsın

tesekkürederim sen nasilsin mehmetemir  ?

gece

Millet toptan tatile gitti heralde Almancax sokaklari bos ve sessiz ....

3,14

--> Sağ ol, ben de iyiyim gece, şimdi çıkmam lazım, hadi Allah'a emanet olun. Görüşürüz... :)

mehmetemir21

Teşekkür ederim iyiyim okuldadyım hala okul işleri kayıt onarım derken zaman geçiyor işte
almancaxa bile bakamıyorum

gece

Yogunsun yani olsun saglik olsun yeterki....

mehmetemir21

misafirim gelmişti onunla ilgilendim kusura bakma gece gelene kadar gitmişsin görüşmek üzere

gece

yok biraz ayrildim burdayim ;)

mehmetemir21

iyi ben yazarken online değildin yada ben yanlış gördüm

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Ağustos 13, 2008, 04:43:47 ÖS
iyi ben yazarken online değildin yada ben yanlış gördüm

Kac dakika bilmiyorumda belli bir dakika eger forumda haraket etmessen yok gibi görünüyor o yüzden  ;D

mehmetemir21