Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Aynen öyle valla, forumda su aralar kimse laf lafi aciyora gelmiyor... Ee tatilde olanlarda var... Neyse sikmayin caninizi, bu tatil de biter, bu kara günler de gecer... ;D

3,14

--> Selam Sevgi nasilsin canim ? :)

SEVGI-40

3,14

--> Sag ol, ben de iyiyim. :) Napiyosun? :D

SEVGI-40

bise yaptim yok valla herzamanki gibi pc basinda oturuyorum sen napiyosun ;)

3,14

--> Ben de ayni valla ya... Futbolcu transfer edecektim de, param kime yetiyor diye bakiniyordum... ;D :P

Eeee ne yaptin görüsmeyeli... ;D

SEVGI-40

;D ;D ;Dbak bak.bende bi degisiklik yok valla hep ayni isde

SEVGI-40

neyse hadi bana müsade kal saglicakla by byb görüsürüz byby:)

3,14

--> Ya bak sana da danisayim ben karar veremedim;

Iki futbolcu arasinda takilip kaldim...
Ikisi de 25 yasinda, birisi 2.600 gücünde 10,5 Milyon €, öteki 2.100 gücünde 7 Milyon € ... Sen olsan hangisini alirdin? Param ikisine de yetiyor, ama karar veremedim.. ::)

Tam da yukardaki soruyu soracaktim yau.. Neyse gelince bakarsin artik..

Hadi kendine iyi bak sen de saglicakla kal bye bye  byby:) :)

SEVGI-40

ilkini sec 2.600 gücünde olani ;D

3,14

--> Tamam o zaman, onu aliyorum... Bak son kararin mi ? Bundan dönüs yok.. ;D Satilan oyuncu geri alinmiyor... ;D ;D

SEVGI-40

3,14

--> Tamam aliyorum, ama sorumluluk senin bak.. Eger ortasahanin saginda oynayan bu oyuncudan bir hata görürsem senden bilirim... ;D ;D

SEVGI-40

hahahahaha valla sen sordun bende söyledim bu islerden anlamam attim kafadan isde ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

--> Anladigindan demedim, o oyuncunun kefili sensin... Sen önerdin valla.. ;D Ben karismam, eger oynayamazsa parasini senden alirim.. :P

3,14

--> Hadi ben kactim Almancax sakinleri, sonra görüsmek üzere, kendinize iyi bakin, esen kalin, yarin yine ayni saatte ayni kanalda görüsmek ümidiyle... ;D

yakamozlu_gece