Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Edin edin, ama ben sizi desteklemiyorum, çünkü elendik diye aranızda sevinen Fenerhabçeliler var.... >:(

jentzsch

Fener elenince nasil sevinen galatasaraylilar oluyorsa simdide olur.Ne kadar dogru olmasada oluyor malesef.Neyse neticeye bakalim biz.Galatasaray elendi,Fenerbahce yoluna devam ediyor.Fenerbahceyi tebrik ediyorum..  ;D

MuhaяяeM

Aslında biz daha iyi temsil ederdik ama olsun artık  :laugh:
Neyse iki takım da iyi yerlere gelir umarım, artık fenerin de bir final oynaması lazım bu yıl  okey:)

jentzsch

Tamam yaw paylasalim bu yil kupalari.Sampiyonlar ligi ve süper kupa bizim uefa sizin..  okey:)

3,14

--> Neden size iki bize bir??? Haksızlık ama.. ;D Beşiktaş yine mi avcunu yalayacak?? ;D

yakamozlu_gece

onurum ne yapıyosun nasılsın...

3,14

--> Bir şey yapmıyorum, şu msnle uğraşıp duruyorum... >:(

3,14

--> Millet saat 1 olmuş ben yavaştan kaçayım, herkese iyi geceler... Benden sonra çıkacak olursa kapıyı çekip de çıksın... ;D Pencereleri de açık koymayın, yoksa önce Muharrem Bey, sonra da gece kızar... ;D Gece'nin işi aslında, ama o yokken onun görevini de birilerinin üstlenmesi gerekiyor değil mi? ;D Haydi kalın sağlıcakla! :)

kirsehir7

slm milet hayirdir ya kimsecikler görünmez oldu.neredesiniz. :-\ ::)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 28, 2008, 02:06:43 ÖÖ
--> Millet saat 1 olmuş ben yavaştan kaçayım, herkese iyi geceler... Benden sonra çıkacak olursa kapıyı çekip de çıksın... ;D Pencereleri de açık koymayın, yoksa önce Muharrem Bey, sonra da gece kızar... ;D Gece'nin işi aslında, ama o yokken onun görevini de birilerinin üstlenmesi gerekiyor değil mi? ;D Haydi kalın sağlıcakla! :)

afferin iyi kapamissiniz kapiyi,pencereyi anahtarimi unutmusum zor girdim foruma   funny:)

eyvah yine alinti yaptim Muharrem bey görmese bari  ::)

Kirsehirim sen nasilsin cok haklisin arada ugruyorum umarim hersey yolundadir  ;)

Simdi farkettim jentzsch  de gelmis.

Hosgeldin jentzsch Evliligin hayirliugurlu olsun . :)

Umarim tatilinde güzel gecmistir . ya:)

yakamozlu_gece

gece

Sükür ne olsun sen nasilsin Yakamozlu_gece ?

yakamozlu_gece

eh iste düşe kalka gidiyoz bee... gece

gece

Senin yolculuk nezamandi ? Yakamozlu_gece....

yakamozlu_gece

yarın bılet alacam bakalım gece yaw... dikkatli ol bak yanınada gelebilirim benim ne yapacağım belli olmaz misafir kabul ediyosun demi... :D

gece

Nedemek ya misafir basim gözüm üstüne . Hakkatten sen  hangi sehre geliyorsun ?

yakamozlu_gece

hollandaya sınır olan bir şehir bremen e bir saat papenburg isminde bir şehir sen bir araşdır bakalım nasıl geleceğiz yanına bana bilgi ver..