Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

bildigim kadariyla isde calisiyo :-\

yakamozlu_gece

hmmm ne iş yapıyo bizimki yaw kasiyermiyim demişti yanlış hatırlamıyosam

SEVGI-40

yakamozlu_gece

demekki ne kadar düşünsemde aklım başka yerlerde olsada hafızam hala iyi yaw.... gece hoşgeldin bu arada sende....

SEVGI-40

gece ablani ses soluk yok ya ???huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aloooooooooooooooooooooooooooooo gece ordamisn bi sis vir halayy:) clap:)

gece

Hosbuldum Yakamozlu_gece nasilsin ?

sevgi  sen nasilsin ?

buralar hep böyle sakinmi olucak kimseler yok sizde ugramasaniz millet terketti  ;D

gece

Burdayim yawww))))))))))))))))))

yuppi:) alkis:) clap:) dance:) yaril:) funny:) halayy:)

SEVGI-40

iyiz diyleim iyi olalim be gece abla
he yav bizde uramasak kimseciklerin gelip gitti yok
yalniz dolasip cikiyorum  :(

SEVGI-40

cok sükür yani bagirmaktan sesim kisildi ;D ;D ;D

SEVGI-40

en iysi ben kuzenide cagirim yav isi yoksa gelsin hepberaber sohbet edek iccik ;D ;D

yakamozlu_gece

ablam yan odada ütü yapıyodu birde radyoyu açmış müzik sesi durunca anca duydu seni sevgi...

SEVGI-40

yakamozlu_gece

arkdaşla bu arada tükiyede havalar soğuyo bunu bu akşam anladım 2 saat önce söylemesi ayıp 8) 8)parkta dondurma yerken arkadaşlar ilk defa üşüdük bu gece anladımki havalar soğuyor bu arada 21 nde uçağa biniyom almanyaya yaw oralar daha soğukmuş öyle diyolar :-\ :-\

SEVGI-40

bende tam nezmn geliyosun diye sorcaktim
tabi soguk yakomoz bu ülkenin yazi kisida belisiz naparsin  :( hayat isde
son günlerini tadini cikar valla

SEVGI-40

bu arada bizim kirmizikoltuk noldu yav okumasi baya eglenceliydi :(devam etmiyomusunuz ???

yakamozlu_gece

sevgi sen bu koltuğu çokmu merak ediyosun yoksa utanma söyle seni alabiliriz oraya  ya:) ya:) şöyle sorgu meleğinde ben olurum  cofe:) cofe:) bir daha adını dahi anmazsın koltuğun ;D

SEVGI-40

yok aman beni almayin ben okumasini seviyodum ya eglenceli oluyodu baya ben uzaktan izlerim beni karistirmayin ;D ;D ;D ;D ;D