Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 179 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

dede vaaaaaaaaaaay büyük hakaret heeheheheehe

3,14

--> Aşk olsun nerem dede... ;D

--> Anca bitti işim... ;D

--> Nabersiniz?

SEVGI-40

yav benim bi sucum yok beni bu oyuna yakomozlu gece alet etti  azad eddin beni yuppi:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 30, 2008, 12:38:06 ÖÖ
Yakamozlu_gece eski dedigi günlerdede zaten beraberdik kirsehirim  hepimizi kastedmistir ya

yok gece bizi yeni yerine koydu o olsun önemli değil :(

kirsehir7

evet görüyom talay dedikoducu olduklari gibi bide iftiraci yaa bunlar bak bana iftira atti y.gece tickoff:)
kop:)

3,14

--> Herkes burda yaa... Allah Allah bu işte bir iş var.. ;D

talay68

aaa ben şimdi çok garip kaldım aranızda herkez kırmızı kırmızı

yakamozlu_gece

ama neden dede dedim naber gençler dedi ondan... neyse onur naber bu gece kaç para teslim ettin kasadan aman açık verme hee...

SEVGI-40

anaa kuzene bak satti bizi kiz sen hep böyleydin seheri görüncede satiyon isde beni heheeh yaril:) yaril:) yaril:)

kirsehir7

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ağustos 30, 2008, 12:39:39 ÖÖ
evet görüyom talay dedikoducu olduklari gibi bide iftiraci yaa bunlar bak bana iftira atti y.gece tickoff:)
kop:)

seni seni rolünü iyi oynuyosun... ;D ;D

SEVGI-40

he yav acele etme talay bi zamanlar benim bi rengim bile yoktu sabrin sonu kirmizi üyleik yaril:) yaril:)

talay68

inşAllah bizde o günleri görürüz hiihi:) hiihi:) komiksin sevgi yaril:)

SEVGI-40

yürü be yakomozlu gece kim tutar seni evt kuzen dah dün telde bu talay nerden cikti diyodun noldu yuppi:)

kirsehir7

aa üstüme iyilik saglik halaa iftiraya ugruyorum. offoff:)

3,14

--> Merhaba talay, Aksaraylı yeni arkadaşımız, ben Onur,yani annemin deyimiyle Onur.. ;D Sevgi'nin deyimiyle forumun neşesi, gece'nin deyimiyle forumun dj'yi, esma41'in deyimiyle forumun güvenlik koruması, yücel'in deyimiyle düzenlemeci, yakamozlu_gece'nin deyimiyle de forumun dedesiyim... ;D Hoş geldin diyorum! Sen de yakında kırmızı olursun umarım... :D

SEVGI-40

he yav bugun komigim gelmis farkettim daha bi kac sat öncesine kadar berbat bi durumdayidim almancax aciti biraz galiba alla h bozmasin diycem emme uzun sürmez bu komiklik yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)