Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

aaaaaaaaaaaaa özdemir abi nekadar cok istediyse geldin valla gece abla kalbi temizmis
hosgeldin buarada nasilsin

yakamozlu_gece

onurum gelmiş onur ne yaptın naber nasılsın cola ları getirmişsindir inşAllah... cofe:)

3,14

--> Onur calisti da geldi yorgun valla her yeri agriyor... Sen nasilsin Sevgi?

SEVGI-40

gece

yakamoz bir yandan kahve iciyon biryandan Cola diyon  ;D

3,14

--> Coca cola getirmedim de sulu köfte, pilav, cin biberi tursusu, üzüm ve portakal suyu getirdim... Olur mu? :D Ama dikkat et gavurun biberi cok aciymis ya.... ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 12:30:44 ÖÖ
--> Onur calisti da geldi yorgun valla her yeri agriyor... Sen nasilsin Sevgi?

ay kardeşim benim kıyamam sana yaw :P :P... gel sana masaj yapayım iyi gelir heee ya:) ya:)

SEVGI-40

normal karsiliyorum artik bugun cocugun teki geldi hem kola hem eistee istedi bende verdim bi baktim cocuk bi ondan bi ondan iciyo kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

yakamozlu_gece

bu çinlerin herşeyini duydumda çin biberinide yeni duydum inşAllah türkiyeye gelmez ucuz oluyo sonra kötü oluyo yaw..

3,14

--> Valla sirtimi ovacak birini ariyordum, ha omuzlarimi da unutmamak gerek... :P

SEVGI-40

kop:) kop:) kop:)
oldu onur baska istegin  :P

3,14

--> hahahahahaha salak ;D Bugün de salagin birisi Apfelwein'i düsürdü elinden her taraf yapis yapis oldu bir de cam kiriklari oldu ya... :-\ Isin yoksa temizle Hr. Aktas....

3,14

--> Ohoo hem de nasil aci bu cin biberi.. Bir de tursusunu kurdu ki annem sorma...

SEVGI-40

bende birine yanlis bise vermisim rezil olduk yav isin yoksa degistir fr.candan  kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

3,14

--> Isten geldik birisi cikip da gel omuzlarin agrimistir masaj yapayim demedi.. :( Bir Özdemir kardesim teklif etti... ;D Hadi Özdemir gel yauu.... ;D

SEVGI-40

kusura bak ben senden cok calisidim ben ddaha cok yoruldum :P :P :P :P kendi msjini kendin yap hadi canim hadi halayy:) halayy:) halayy:)

yakamozlu_gece

arkadaşlar maşşAllah dop dolusunuz siz yaw bende koca karı gibi evde oturdum bugün bişey  olmadı walla ne kadar boşum demi :(