Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 05, 2008, 11:46:27 ÖS
yaaaa ben hicc köyy görmedimmm...
eminimm guzeldirrr :)

güzel olmasına güzel ama eşin yanında olmayınca hiçbişeyin tadı çıkmıyo arkadaşim

fevziş

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 05, 2008, 11:47:59 ÖS
kızlar babalarına düşkün olurlarmış küçükken büyüyünce anneye kayıyor biraz bendede öyle oldu mesela küçükken çok düşkündüm babama ama şimdi anneme çok düşkünüm ;D
daha orasını bilemiyorum buyuyunce görücez artık

talay68

ay duygu insan yaşarken kıymetini bilmiyor ama sonradan anlıyor bahçemizi meyve ağaçlarımızı hayvanlarımızı hatta keçimi bile özledim  yaril:)
(((gerçekten insan konuşacak arkadaşı olmayınca burda aklına ne gelirse söyleyiveriyor )))

dielosch

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 05, 2008, 11:46:27 ÖS
yaaaa ben hicc köyy görmedimmm...
eminimm guzeldirrr :)

ben babamın köyüün çok seviyorum köyüm diyemiyorum çünkü çok az gidip geliyorum malesef yada köyüm ya :D köy gibisi yok bence oraya gidince oksijeni hissediyorum aslında biizm oturduğumuz yerde köy gibi dimi gizem :D yeni yeni şehirleşiyor ama havasına bitiyorum hatta şu anda üşüyorum donuyorum pencere kapalı olduu halde ve üstümde uzun kollu var her yer böyle olsa keşke
Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:43:46 ÖS

2buçuk yaşında evet çok özlüyo aklım almıyo bu  yaşta bu kadar düşkün olmasını oysa senede 6 hafta beraber vakit geçiriyor o yetiyo demekki :'(

canım benim ben de o zamanlar annemleri görmüyordum anneannemlerde kalıyordum 3 yaşından sonra annemlerle kalmaya başladım ama sadece akşam yatmadna önce görüyordum 5 yaşıma kadar böyle gitti sonra anasınıfına gitmek istedim çnkü gitceğim anasınıfıyla annemin okulu dipdibeydi ve ben annemi özlediğimi anlamıştım artık :D en azından iraz şanslıymışımki beni almışlardı şimdi yaş sınırı koymuşlar :D

...mystery...

en azından ben kendimde gördüm söyliyim dedim sizde büyünce görürsünüz çabuk geçer heralde bana öyle diyolar ne çabuk büyüdün diye öyle düyorlarsa öyl oluyordur heralde :D

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 05, 2008, 11:50:05 ÖS
ay duygu insan yaşarken kıymetini bilmiyor ama sonradan anlıyor bahçemizi meyve ağaçlarımızı hayvanlarımızı hatta keçimi bile özledim  yaril:)
(((gerçekten insan konuşacak arkadaşı olmayınca burda aklına ne gelirse söyleyiveriyor )))
kıymet bilmemezlik değil benimkisi arkadaşım sadece yalnızlıktan sıkıldım okadar eşim buraya geldiğinde burdan ayrılmak bile istemiyorum ama yoksa ne yapayım :'(

talay68

haklısın fevziş insan eşi nerdeyse orda mutlu ankaranın neresi kaldıgın yer

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:51:05 ÖS
ben babamın köyüün çok seviyorum köyüm diyemiyorum çünkü çok az gidip geliyorum malesef yada köyüm ya :D köy gibisi yok bence oraya gidince oksijeni hissediyorum aslında biizm oturduğumuz yerde köy gibi dimi gizem :D yeni yeni şehirleşiyor ama havasına bitiyorum hatta şu anda üşüyorum donuyorum pencere kapalı olduu halde ve üstümde uzun kollu var her yer böyle olsa keşke
valla ben kısa kollu şort oturuyorum ve cam açık ayaklarım üşüyor o ayrı konu.. ;D bu arada evet bizim oturduğumuz yerde köy gibi çok temiz havası var..ve de sen nası babanın köyüne köyüm diyemiyosun az gidiyomuşsunuz benmi bekledim bütün yaz seni burda dilara ne zaman dönüyosunuz diye Allah Allah az gidiyolarmış kızdım ama.. angry:) şakaydı  ;D
Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:51:05 ÖScanım benim ben de o zamanlar annemleri görmüyordum anneannemlerde kalıyordum 3 yaşından sonra annemlerle kalmaya başladım ama sadece akşam yatmadna önce görüyordum 5 yaşıma kadar böyle gitti sonra anasınıfına gitmek istedim çnkü gitceğim anasınıfıyla annemin okulu dipdibeydi ve ben annemi özlediğimi anlamıştım artık :D en azından iraz şanslıymışımki beni almışlardı şimdi yaş sınırı koymuşlar :D

bak bi ortak yön daha banada 3 yaşıma kadar anneannem bakmış sonra anaokulu haha ne çok oratk yön sorusu tekrar geçerli dilara yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 05, 2008, 11:56:16 ÖS
valla ben kısa kollu şort oturuyorum ve cam açık ayaklarım üşüyor o ayrı konu.. ;D bu arada evet bizim oturduğumuz yerde köy gibi çok temiz havası var..ve de sen nası babanın köyüne köyüm diyemiyosun az gidiyomuşsunuz benmi bekledim bütün yaz seni burda dilara ne zaman dönüyosunuz diye Allah Allah az gidiyolarmış kızdım ama.. angry:) şakaydı  ;D
bak bi ortak yön daha banada 3 yaşıma kadar anneannem bakmış sonra anaokulu haha ne çok oratk yön sorusu tekrar geçerli dilara yaril:)

öff pes gizem pes :D sne zaten ne yapıp eder bi yön bulursun :D

yakamozlu_gece

slm.alk arkdaşlar iyi geceler nasılsınız....  cofe:)

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 05, 2008, 11:55:21 ÖS
haklısın fevziş insan eşi nerdeyse orda mutlu ankaranın neresi kaldıgın yer
[/quote
öyle tabiki ben haymana ilçesinin çalış köyündeyim

dielosch

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:57:30 ÖS
öff pes gizem pes :D sne zaten ne yapıp eder bi yön bulursun :D
hmm ayrıca doğru orayı camili burası korucuk burası daha yüksek daha soğuk dipdibe olmalarına rağmen burda yağmur yağdığı zaman da orda yağmıyordu gariptir ama öle :S

fevziş

biz burdayız sizi nerelerdesiniz yaril:)

talay68

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 05, 2008, 11:57:38 ÖS
slm.alk arkdaşlar iyi geceler nasılsınız....  cofe:)
iyi geceler hoş geldin özdemir abi

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 06, 2008, 12:01:13 ÖÖ
iyi geceler hoş geldin özdemir abi

hoşbulduk kardeşim nasılsının iyimisin.... :)

talay68

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:58:56 ÖS
öff pes gizem pes  sne zaten ne yapıp eder bi yön bulursun  
hmm ayrıca doğru orayı camili burası korucuk burası daha yüksek daha soğuk dipdibe olmalarına rağmen burda yağmur yağdığı zaman da orda yağmıyordu gariptir ama öle :S
yönümü tabii bulurum nede olsa ortak yön dilara aynı evde yaşıcaz ve ortak yön bulmak zorundayız ben üstlendim bunu ne yazık ki.. ayrıca kimse korucuk camili anlamamıştır ve de evet orası daha yüksekte ama arada çok fark yoktur yinede o kadar üşünücek bi havada yok bence..;D