Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 06, 2008, 01:42:53 ÖÖ
Allah yardim etsin..Almancax ne alemde görmeyeli?  cofe:)  ;D

Valla gecen esmayada yazmistim cok sakin bir yaz gecirdi almancax kimseler yoktu son zamanlarda yavas yavas toparlaniyor arkadaslar siz yoksunuz ya rengi yoktu buralarin :)

jentzsch

Geldik iste.. ama biraz yabancilik cektim.Alisiriz zamanla almancax in yeni haline ve yeni arkadaslara.. :)

gece

InsAllah yabancilik cekmene gerek yok Almncax sakinleri olarak  tadilat yaptik eh degisikliklerde oldu tabi
cok zorlanirsan kaybolursan odalarda bir mesaj biz seni gezdiririz  ;D
Alisirsin ;)
Simdilik hoscakal...

Herkese hayirli geceler hoscakalin Almancax :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Eylül 06, 2008, 02:23:59 ÖÖ
Valla gecen esmayada yazmistim cok sakin bir yaz gecirdi almancax kimseler yoktu son zamanlarda yavas yavas toparlaniyor arkadaslar siz yoksunuz ya rengi yoktu buralarin :)

öyle olsun gece bir form dan çıktık arkamızdan bizi renksiz ettin olsun öenmli değil...... :(

mehmetemir21

kimse yok ama ben yinede size günaydın demek istiyorum .günaydın sevgi,gece,onur,esma,kırşehir,özdemir,edirneli,Quelle35.......ve bütün alamncax hepinize günaydın byby:)

fevziş

anlaşılan daha kimse uyanamamış heralde ???

yakamozlu_gece

slm.alk. arkadaşlar naber nasılsınız yaw....ses soluk kimseler yok nerelerdesiniz....

...mystery...

meraba dilara naber tekrar sorıyım ;D

dielosch

iyi işte nolsun kimse yok ama :D

...mystery...

evet böyle bu aralar olsun biz biribirimize yeteriz çıkarmadın dimi kolyeni?? çıkarma ben çıkarmadım ;D

fevziş

iyi akşamlar arkadaşlar kimse yokmu  ???

dielosch

hayır delimisin ben hep takıcam dedim daha bir gün olmadan çıkarırmıyım :P

dielosch

iyi akşamlar ben varım sadece malesef ...

fevziş

yaril:) olsun canım varsın ya o da yeter eee nasılsınız bakalım keyifler iyi bakıyorumda alkis:)

dielosch

iyi sayılır valla nolsun sizi sormalı prenses napıyor ??

fevziş

iyiyiz Allaha şükür valla prensesi güç bela uyuttum :)

dielosch

keşke benimde uyutcak bir kızım olsada doya doya otursam bilgisayr başında valla şu anda uyutulanlar grubundayım :D