Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

iyi geceler abla Allah rahatlık versin  byby:)

talay68

bak yine döndün geldin dimi  :zopa:

SEVGI-40

kac kac ben geldim kac

saka saka ;D ;D ;Diyi geceler

SEVGI-40

talay68

korkma dövmicem  tickoff:)    okul nasıl gidiyor   

SEVGI-40

nasil gitsin be emine derslere kendimi vermeye calisiyorum isde.sinifin en caliskani beni simdi dersi bile dinlemiyorum bu aralar kafam baya daggiinik toparlarim insAllah

talay68

toparlarsın canım sana şunu söyleyim bizde okul yıllarından geçtik çok şeye üzülüp aynı senin gibi kafaya taktık aradan bi sene bile geçmeden o sorun ederek  geçirdigim zamanlara üzüldüm şimdi bile gerçekten öyle hala pişmanlıgını yaşıyorum her ne olursa takma kafana derslerine ver kendini  :)

SEVGI-40

öyle yapmaya calisiyorum ama baya bi zor olcak :'(

talay68

yazdıklarımı dikkate al lütfen derslerinden geri kaldıgına değmez

neyse
  hiç sormak nasip olmadı avusturyanın neresinde kalıyordun sevgi sen

SEVGI-40

innsbruckda alp daglarinda
aramizda 5 saat var gelicem kisa zamanda viyanaya görüsürüz insAllah

talay68

inşAllah beklerim buralara
ne kadar güzeldir oralar alp dagları dedinde içimin yagları eridi gerçi sorsana niye eridi donması lazım diye soguktur oralar  ;D

SEVGI-40

soguk emine hemde cok soguk dahayeni okuldan geldim vaalla dondum rresmen ya ;D

ama dünyanin nersinde olurssam molim kendi memleketimde olmadigim sürece bana mutlu olmak yok be emine hicbiryer kirsehirim gibi olmuyo ah ah dertlendim yine  ;D ;D

talay68

aahhh sorma be sevgi sen deyince bemde aklıma geldi gerçi hiç çıkmıyor ama Allah izin verirse bayramda
ich werde in die türkei fliegen
umarım dogru yazmışımdır

esma 41

Selam arkadaslar nasilsiniz ?

AA sevgide gelmis,hosgeldin sevgi .  :)

SEVGI-40

slm esma tanten daha fazla daynamdim ayri kalmaya napim geldim isde özledim sizi valla :)

talay68

talay68

hhşşiittt noluyo orda yoksa aramızda gizli gizli mesajlaşıyoz mu   :zopa:  :zopa: