Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 24, 2008, 11:15:14 ÖS
net düşüyo bazen kardeşim düştük yeni geldik saol Allah razı olsun bizlerde iyiyiz gezip dolaşıyoruz acı vatanda ;D

iyi bakalım gez dolaş neresindesin acı vatanın

fevziş

SEVGI-40

ben geldoim ablacim nasilsin

gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 24, 2008, 11:29:49 ÖS
vAllah çok güzel emeğine sağlık sağol paylaştığın için

Ricaederim izledigin icin tesekkürederim fevzis  ;)

gece

gece

Herkese hayirli sahurlar diliyorum hoscakalin  hiihi:) byby:) byby:)

fevziş

slm arkadaşlar nasılsınız be çok iyiyim ve çok mutluyum eşim tr sınırları içine giriş yaptı bugün pasaportum geldi çok şükür ben acayıp çok mutluyum ve siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim  dance:) dance:) yuppi:) yuppi:) halayy:) halayy:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 25, 2008, 11:05:37 ÖS
slm arkadaşlar nasılsınız be çok iyiyim ve çok mutluyum eşim tr sınırları içine giriş yaptı bugün pasaportum geldi çok şükür ben acayıp çok mutluyum ve siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim  dance:) dance:) yuppi:) yuppi:) halayy:) halayy:)
canim benim cok sevindimm hadii gözün aydinn....
ayy simdii kizinda nasil sevinir babasini göreceginee :)

fevziş

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 25, 2008, 11:07:08 ÖS
canim benim cok sevindimm hadii gözün aydinn....
ayy simdii kizinda nasil sevinir babasini göreceginee :)
evet ya duygu hiç sorma baban gelşyo dedikçe yaşasın deyıp duruyo sabahları babamgeldimi diye soruyo görmen lazım çok özledi babasını (tabi bende özledim funny:) :haha:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 25, 2008, 11:11:14 ÖS
evet ya duygu hiç sorma baban gelşyo dedikçe yaşasın deyıp duruyo sabahları babamgeldimi diye soruyo görmen lazım çok özledi babasını (tabi bende özledim funny:) :haha:)
eeeee özlemezmisinn....
ben bile yanimda oldugu halde cok özlüyorummmdaa, seni düsünemiyorum yaniii  kop:)  ;)

fevziş

o zaman benimki normal duygu tam 1 sene sadece telefonda ve msnde görüşüyoruz msnde fevzişle saklambaç bile oynuyolar geldiğinde fevziş hiç peşinde ayrılmayacak bu son 3  4 aydır bunu daha iyi anldım çok zor yaw Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 25, 2008, 11:19:16 ÖS
o zaman benimki normal duygu tam 1 sene sadece telefonda ve msnde görüşüyoruz msnde fevzişle saklambaç bile oynuyolar geldiğinde fevziş hiç peşinde ayrılmayacak bu son 3  4 aydır bunu daha iyi anldım çok zor yaw Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artik ailece saklanbaccc oynarsinizzz evinizdeeee  ya:)
hakikaten yapin bazen esinle oynamak iyi gelioo---  yuppi:)
hissssssssss aramizdaaa daha gecen günn esimle evde saklambacc oynadikkk  kop:)
sende dene valla cok iyi oluoooo  yuppi:)

SEVGI-40

herkese slm
fevzis abla cok sevindim gözün aydin

fevziş

tamam denerim duygu şuan içim içime sığmıyo ayrın nasipse eşim gelecek ve ben fevzişin ne yapacağını çok merak ediyorum geçen sene küçüktü ve 2 gün boyunca babasına amca dedi sonra babaya çevirdi kop:)

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 25, 2008, 11:34:12 ÖS
herkese slm
fevzis abla cok sevindim gözün aydin
sağol sevgiciğim nasılsın canım hoşgeldin

SEVGI-40

bu güzel haberi duydum cok iyyi oldum gercekten cok sevindim sen nasilsin demiycem belli cok iysin Allah bozmasin ablacim

fevziş

sağol canım çok teşekkür ederim sizlerden ayrılmak çok üzüyo ama inşAllah gidince evimize bilgisayar alır almaz sizlere tekrar kavuşacağım  inşAllah
ama bugünden sonra sanırım bidaha fırsatım olmayacak malum bayramda geliyo buyukler burda olunca tüm aile çocuklar köye geliyo  funny:)