Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ya cok üzüldüm bida görüsemiycekmiyiz yani :'( :'( :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 25, 2008, 11:41:39 ÖS
sağol canım çok teşekkür ederim sizlerden ayrılmak çok üzüyo ama inşAllah gidince evimize bilgisayar alır almaz sizlere tekrar kavuşacağım  inşAllah
ama bugünden sonra sanırım bidaha fırsatım olmayacak malum bayramda geliyo buyukler burda olunca tüm aile çocuklar köye geliyo  funny:)
bize eskiden tüm aile toplanirdik ya cok duygulandim simdi bugunlerin kiymetini cok iyi bil fevzis ablacim ben o günlere okadar cok dönmek istiyorumki anlatamam :'( :'( :'(

fevziş

onu bilmiyorum bizim evde pc yok eltimlerin evinde var onlara giidersem naca ozamanz açabilirim onun dışında mümkün olmayacak görüşmek buna bende çok üzülüyorum ama ...................... :embarassed:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 25, 2008, 11:53:26 ÖS
onu bilmiyorum bizim evde pc yok eltimlerin evinde var onlara giidersem naca ozamanz açabilirim onun dışında mümkün olmayacak görüşmek buna bende çok üzülüyorum ama ...................... :embarassed:
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

fevziş

evet bilmez olurmuyum ama bizim aile almanydada kalabalık ama tabii burdaki gibi güzel geçmiyo geldiğimde görmüştüm

yakamozlu_gece

fevziş

ağlama ağlama canım üzme beni bak bende ağlarım :'( :'(

fevziş

ah yakamoz gelmiş bi gelip bi kayboluyorsun hoşgeldin

yakamozlu_gece

hoşbulduk fevziş evet öyle oluyo yaw hemen kayboluyorum hehe olsun nasılsınız...

SEVGI-40

tmm ablacim ya aglamiyorum üzmeyim bugun seni ama seni cok özlerim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bak beni unutiom deme valla bozusuruz onagöre

fevziş

valla ben çok süperim bugün iki güzzel haber aldım 1. bugün pasaportum geldi 2. eşim tr sınırları içinde ben iyi olmayım da kim olsun kardeşim dance:) dance:) dance:)

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 26, 2008, 12:05:23 ÖÖ
tmm ablacim ya aglamiyorum üzmeyim bugun seni ama seni cok özlerim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bak beni unutiom deme valla bozusuruz onagöre
aşkolsun canım seni unutmak mümkünmü sadece biraz ara vericez görüşmeye okadar ama eğer istersen cep ten görüşebiliriz özelden atabilirsin

SEVGI-40

kartimi iptal ettim ablcim ya iki kafta sonra yeni no alcam  :(
ama sen gönder tel ben o alinca görüsürüz
iyi bari en azindan senden haberim olcak ablacimya valla ben seni cok özlüycem hatta simdienözledim :'(

SEVGI-40

hosgeldin tantecim nasilsin ;D

yakamozlu_gece

fevziş seyircisi bile seda sayını bu kadar özlememişti yaw....kıymetini bil sevginin....

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 26, 2008, 12:13:38 ÖÖ
fevziş seyircisi bile seda sayını bu kadar özlememişti yaw....kıymetini bil sevginin....
bilmez olurmuyum biliyorum kardeşim sen merak etme haaaa unutmadan ikide bir rengimlede oynama karar ver yaw başım döndü yakamoz yaril:) kop:) funny:) :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 26, 2008, 12:13:38 ÖÖ
fevsiz ablam harika bi insan yaaaa özlemez olurmuyum