Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 97 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

kim var kim yok yaa sitede kendi başıma takılıyorum... :( kimse ben olduğum zaman olmuyo ama...  tickoff:)

...mystery...

gece abla hoşgeldin yine... :)

...mystery...

ben çıkıyorum kimse yok zaten :-[

neyse herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere... byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 27, 2008, 08:53:46 ÖSgece abla hoşgeldin yine... :)

Hosbulduk gizem neden kactin daha koltuk merasimin vardi korktunmu yoksa  :haha:

dielosch

naber almancax ve değerli sakinleri ;D

gece

Iyilik senden nehaber almancax sin dilosu ;)

dielosch

:haha: iyiyim gece abla nolsun hayat nasıl gidiyor ? ;D

gece

Yuvarlanip gidiyoruz iste de sen cok mutlusun bakiyorum agzin kulaklarinda  :haha:

dielosch

bilmem ki öylemiyim ;D mutluyum sanırsam ama şeye üzgünüm ya Gizem'le bi sürü quiz var diye buluşamadık hafta sonu hepsi de iptal edildi öff yaaa :( özlemiştim baya onu 10 kasımdan önce görüşemicezz bi sürü şey çıktı yazılılar geziler felan ondan biraz üzgünüm ama nedense bi yandan da quizler iptal diye sevinçliyim :haha: çok uzun oldu yaaa :D

gece

Nereye kayboldunuz Almancax sakinleri bugece kimseden ses cikmiyor hayirdir  ::)

3,14

3,14

--> Eeee hic kimse yok mu?

3,14

--> Bir girip kaciyim demistim, ama hala kimse bir seyler yazmamis laf lafi aciyora... :( Neyse ben kactim hadi Allahe emanet olun... byby:)

gece

slm arkadaslar bede söyle bir dolastim almancax da umarim herkes iyidir  :)
 simdi cikmak zorundayim görüsmek üzere byby:)

...mystery...

_VeRa_

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 04:00:04 ÖSmeraba ben geldim... ;D

hoş geldin 8)
 bende gidiş bileti için burayı tıkladım :haha:
yarın görüşmek üzere mystery ;)inşAllah