Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 158 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Sen iyi olursun da ben nasil olurum baska? :) Ben de iyiyim...

Diger herkes nasill? Nereye kayboldunuz? ;D

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 12:33:07 ÖÖsagolun sizinde bayraminiz kutlu oolsun ablacijm ses cikmiyo senden(gece)

Sevgi benim sevgili asistanim eski asistanim demeliyim demi hosgeldin ;D

3,14

--> Eskisi de o yenisi de ... ;D Yoksa baskasi mi aldi Sevgi'nin isini? ;D Benim djlik duruyo mu baskasi alindi mi ise? ;D Bir de korumaydim ya ... ;D

SEVGI-40

sagol onur

hosbuldum canim ablacim ne isitiyosan onu de yav

SEVGI-40

yok kimse almadi onuda yapiyorum ikisini bi arada yürütüyom islerin aman muharrem abuim duymasin

3,14

--> Önemli degil Sevgi.. Ben de bir yerde, DJ ve  Koruma sayilirim.. Ben de isci kesimindenim yani.. ;D Isciyiz hakliyiz söke söke aliriz... ;D ;D :P :P

--> Neyi? ;D

gece

duysun yaw aa ne var ayipmi alnin teriyle calisiyon iste  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 12:57:15 ÖÖduysun yaw aa ne var ayipmi alnin teriyle calisiyon iste  :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

gece

Ben burdayim senin ihmal ettigin islere bakiyorum Sevgili  Asistanim ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 01:04:47 ÖÖBen burdayim senin ihmal ettigin islere bakiyorum Sevgili  Asistanim ;D
ask olsun ablacim dedinde yapmadimmi  :( :( :( :(

3,14

--> Ne is yapiyon bakalim Gülay abla? ;D

MuhaяяeM

Benden habersiz neler dönüyo bakiim burda :)

gece

Yok yaw muharrem bey ne dönsün sadece Sevgili asistanim ise geri dönmüs bana onu anlatiyordu ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2008, 01:06:29 ÖÖ--> Ne is yapiyon bakalim Gece abla? ;D

Benmi bilmem Muharrem beye sor ;D ama zannimca Almancax sin müdaviniyim ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 29, 2008, 01:15:41 ÖÖBenden habersiz neler dönüyo bakiim burda :)
bise döndügü yok abicim aaaaaaaaaaaaa

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 01:17:55 ÖÖYok yaw muharrem bey ne dönsün sadece Sevgili asistanim ise geri dönmüs bana onu anlatiyordu ;D

sevgili asistanım mıı?
kimin asistanı dönmüş, nereye dönmüş, ne zaman dönmüş yaw  :haha: