Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Yok Gece abla, ne kusuru. :)

3,14

--> Ben kactim Dostlar, görüsmek üzere... :)

gece

azeri_pretty

her kese selam ne yapiyonuz millet:D

gece

Hosgeldiniz iyiyiz Almancax sokaklarinda dolasilirda nasil iyi olunmazki demi ;)

dielosch

6 saattir ders çalşıyorum ama almancax bağımlılık yapıyor bilirsiniz ;D şu dinlenme saatimde daldım buraya herkese selammm haha

gece

Aleyküm Selam hosgeldin dilosch ...

dielosch

hoşbulduk ablacım ama çıkıyorum bu kadar bile fazlaydı da almancax da zaman kavramı yok biliyorsun ;) kendine iyi bak yarın görüşürüz umarım ... ;D

gece

Ummarim hoscakal dilosch  byby:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 03:45:00 ÖSHoscakal 13,4 Onur  byby:)

-->  :o Birden 10 sayi? :-X Mathematikte böyle bir hata yapsan, sonuc kim bilir ne kadar yanlis cikar... ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2008, 05:57:58 ÖS-->  :o Birden 10 sayi? :-X Mathematikte böyle bir hata yapsan, sonuc kim bilir ne kadar yanlis cikar... ;D ;D ;D

:haha: :haha: :haha: pardon ya ben bugün pek iyi degilim dünde öyleydim zaten sacmalamaya basladim  ;D en iyisi yavastan gideyim ben

Hoscakalin simdilik aksama pasata ziyafeti var unutmayin Muharrem bey söz verdi ;D

Onur senin DJ lik devam ediyormu hala almancaxda güzel sarkilarini bekleriz aksama ;)

byby:) byby:) byby:)

3,14

--> Valla cok yorgunum bu bir, saz calicam bu iki, ödev yapMIYcam ;D bu üc... ;D Ama Dogum günü partisi var madem, ee bir de Muharrem beyin... Gelirim insAllah.. :) Saat kacta? Ben erken gelip hoparlörleri falan kurayim o zaman... ;D

3,14

--> Ben kactim hadi Allaha emanet olun... :)

...mystery...

kim var kim yok acaba?? utanan:)

...mystery...

neyse kimse yok sanırım ben kaçıyorum zaten..yarın okul var okulda inekliyorum evdede tavuk gibi erken yatıyorum ::) haftaiçi insan dışında bütün benzetmeleri yapıyorum kendime.. ::) yine niye söylediysem ::) ufff ne saçmalıyorum yine yaa :-\ neyse kaçtım hoşçakalın.. byby:)

yakamozlu_gece

iyi geceler cümle ten....

gece

sanada iyigeceler yakamoz nasilsin :)