Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Yok ben arada falan degilim sadece eminmisin dedim okadar  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 30, 2008, 12:52:47 ÖÖGece biz aradan cekilelim.
Birisi cok kizdi ... sari kart yeriz birde ALLAH korusun.  :haha:

Ben korktum susuyorum ....  :-X

Sevgi ben aradan cekiliyorum , senin aglamana dayanamam ben.  :-* :haha:
ay canim tantecim benim bende sana danyanma hic ya :'(

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 01:00:41 ÖÖYok ben arada falan degilim sadece eminmisin dedim okadar  :haha:

Ama dün sanki aralardaydin gibi geldi bana...
Yoksa benmi yanildim?  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 30, 2008, 01:01:53 ÖÖAma dün sanki aralardaydin gibi geldi bana...
Yoksa benmi yanildim?  ;D

yok yaw nereden cikariyorsunuz bu batillari  ;D
okumuyorsunuz efendim okumuyorsunuz  ;D
ben bu meseleyi bilmemkacinci kitabimin bilmem kacinci sayfasinda arzetmistim  :haha: :haha: :haha: :haha:

Aşil

selam gece,senden selam gelmeyince ben yazayim dedim.naber gorusmeyeli...

gece

Aleyküm Slam ben almanca sayfalarinda kalmisim ya kusuruma bakma :) hosgeldin nasilsin ... ?

Aşil

sagol ben iyiyim,senden naber,gene gecelerdesin, gece

gece

Allaha sükür iyiyim Almancax da almanca derdine devam ne olsun yuvarlanip gidiyoruz iste :)
asil sen anlat yeni hayatina alisabildinmi

gece

Asil arada ugra hatta bir mani atismasi yapalim konu bile acariz güzel olur eglenceli olur ;)

arkadaslar yaklasik bir saat önce gidiyorum dedim gidemedim ama simdi gidiyorum hoscakalin  byby:)

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 01:37:58 ÖÖAllaha sükür iyiyim Almancax da almanca derdine devam ne olsun yuvarlanip gidiyoruz iste :)
asil sen anlat yeni hayatina alisabildinmi

alismaya alisiyoruz iste, nasil oluyorsa bende bilmiyorum. :D

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 30, 2008, 01:50:03 ÖÖalismaya alisiyoruz iste, nasil oluyorsa bende bilmiyorum. :D

Allah yardimcin olsun inssAllah :)

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 01:49:06 ÖÖAsil arada ugra hatta bir mani atismasi yapalim konu bile acariz güzel olur eglenceli olur ;)

arkadaslar yaklasik bir saat önce gidiyorum dedim gidemedim ama simdi gidiyorum hoscakalin  byby:)

neden olmasin ´seninle atismak guzel olur,seyirciler eglenir bol alkis falan filan birden kendimi sahnelerde hissettim

olur ne zaman istersen.hatta konuyu acim hemen..

Aşil

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 30, 2008, 01:53:31 ÖÖneden olmasin ´seninle atismak guzel olur,seyirciler eglenir bol alkis falan filan birden kendimi sahnelerde hissettim

olur ne zaman istersen.hatta konuyu acim hemen..

Ac ac ama gelmemezlik yapma olurmu Sparta da yazar bol renkli olur bakarsin daha ne cevherler cikar ;)

gece

gece

Selam almancax sakinleri nasilsiniz ;)

MuhaяяeM

Selam, iyiyiz sizler nasılsınız?