Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

naber Gizem bi sen varsın sanırım  8)

bizim okulda resim ve sanat merkezi var demiştim ya orda bir timsah var bir görsen daha yavru böyle 50 cm anca vardır o kadar şeker ki adına Bıcırık koydum herkes manyakmısın kızım sen diyor  :haha: ama çok şeker hergün gidicem bakıcam ona yaaa ilgiyi hak ediyor ama kimse ilgilenmiyor  :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 05, 2008, 05:56:37 ÖSnaber Gizem bi sen varsın sanırım

bizim okulda resim ve sanat merkezi var demiştim ya orda bir timsah var bir görsen daha yavru böyle 50 cm anca vardır o kadar şeker ki adına Bıcırık koydum herkes manyakmısın kızım sen diyor  :haha: ama çok şeker hergün gidicem bakıcam ona yaaa ilgiyi hak ediyor ama kimse ilgilenmiyor

dilara o arkadaşlarına katılıyorum... :-\ manyakmısın sen?? ;D sen git hergün bak nerde saçma sapan hayvanlar varsa git onları sev sen benim köpeğimi sevme... ;D bu son yazdığımı ciddiye alma şaka yapmıştım... :haha:

dielosch

naber yakamozlu_gece ?? görürsün inş ;D bu sefer...

SEVGI-40

herkese iyi aksamlar ;D ben farkettim chef ya süper olmus smiller fln iyi olmus ya smile kullanmak icin alinti yapmak zorunda kaliyoduk böyle cok iyi olmus ellerrine saglik

aylin01

herkese iyi geceler,nasılsınız

SEVGI-40

Alıntı yapılan: aylin01 - Kasım 06, 2008, 12:11:40 ÖÖherkese iyi geceler,nasılsınız
sllm aylin valla bizim millet kacti basbasa kaldik nasilsin :haha:

gece

Merhabalar Almancax sakinler iyi görünüyorsunuz masAllah ;)

SEVGI-40

vay gece ablamda gelmis yalniz birakmamis bizleri :'( nasilsin ablacim

gece

canim ben idare ederimde seni ne zaman görsem agliyorsun ne olduku iyimisin bir yaramazlik yoktur insAllah Sevgili sevgi  :-\

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Kasım 06, 2008, 12:23:15 ÖÖcanim ben idare ederimde seni ne zaman görsem agliyorsun ne olduku iyimisin bir yaramazlik yoktur insAllah Sevgili sevgi  :-\
yaramazliklar hic bitmiyoki ablacim idare ediyoz isde :(

SEVGI-40

RIBERY

tşk ederım ıyı sızı sormaliiiiiiiiiiiiiiii

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 06, 2008, 12:26:47 ÖÖyaramazliklar hic bitmiyoki ablacim idare ediyoz isde :(

Haat bu acisida tatlisida var napican canimbee bize düsen sabretmek  :angel:

SEVGI-40

iyde ablacim ben hep aci yönünümü görcem yav ???

SEVGI-40

neyse ya tantem görmsin kizar yine simdi  üzgünüm diye  :-X :-Xsustum :haha:

gerci bi slm bile vermedi ama korigieren etmekten neyse öyle olsun bakalim görür elbet yigennini

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 06, 2008, 12:31:28 ÖÖiyde ablacim ben hep aci yönünümü görcem yav ???
Öyle düsünme ozaman Allah adaletsizmi ki hasa iki darligi bir arada vermem derken sana versin  ::)

SEVGI-40

hasa herzmn diyorum Allah büyüktür ama yinede napim ya  :'(