Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

...mystery...

benimde sayfamı geç açıyodu arada açmıyodu bende kendine gelsin diye kapattım o arada kirsehir yazmış kaçırdım... :( iyiyim kirsehir sen nasılsın?? artık görünce cevaplarsın... ;)

MuhaяяeM

İşte smiley sayısını 8'e çıkarttık, hemen forumu göçerttiniz yav  ;D

...mystery...

;D ;D
ben kullanmadım bile o kadar smile..sadece 1 kere o da denemek amacıyla... ::) ;D

ama alınmadım sadece şaka... :haha:

zeytin

...mystery...

:haha: bi kazazede daha... ::) kim yavaşlatıyo bu forumu yaa..... :haha:

zeytin

muharrem tekrar tesekkur ederım. mp3 almanca dersinde virüs yoktur dimi ona göre indircemde

...mystery...

yoktur yoktur.... ;D bizim forumda öyle şeyler olmaz :angel: herşeyede atlıyorum yaa tamam sustum... :-X

zeytin

yaw yavaş ilerliyo sizdede ölemi. donup kalıyo neden acaba bilgisi olan varmı

zeytin

yok yaa belli olmaz bildiğini söyliyceksin

...mystery...

bendede öyleydide geçti... ;D bende diyodum benim bilgisayarın manyaklığındandır ama değilmiş... dance:) yaa adminimiz tek mesajda 8 smiley yapmıştı yani 5tü 8e çıkarmıştı bugün...ondan olabilirmi bilmiyorum... :-\

MuhaяяeM

Smiley işi şakaydı yaw  :) Onunla ilgisi yok, bu aralar server'da problem var sanırım, çok kesinti yaşıyoruz.

zeytin, dosyada virüs yok, yani en son baktığımda yoktu  ;D
BitDefender ve NOD32 kullanıyoruz biz, içiniz rahat olsun  ;)

...mystery...

hööööömmmmmmm....... ;D anladım şaka olduğunu ama olabilirmi diye düşündüm yinede....ben öyle teknik olayları bilmem cahilim bu konuda... yaril:) (olay teknik olmayabilir cahilim dedim ya onuda bilmem... kop:) )

ben demiştim burda virüs olmaz demiştim...ayy çok mutlu oldum neden bilmiyorum... :haha: çok garibim farkındayım... :haha:

kirsehir7

ee kim var kim yook bakem  ;D

...mystery...

ben varım ama kim yok bilemicem... ;D

kirsehir7

;D ha ha baya bi ki9si yok gizem  kop:)

...mystery...

bencede... ;D nasılsın kirsehir?? ;) nasıl gidiyo hayat?? ;)