Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

slm milleet nörüyooonuuuuz  funny:)  ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 09, 2008, 08:44:09 ÖSslm milleet nörüyooonuuuuz  funny:)  ;D
nöööööreekkk bacimmm...
googlede dolasiyorum. gecen bi istiare namazina yatayim dedim. hem siyah hem beyaz gördüm de onu arastiriyordum nedemek diye...
sennn nöööörüüüüyonnnn ;D

gece

ben sinir olmakla mesgulüm kirsehirim yaaaaaaaaa :-[ :-\

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Kasım 09, 2008, 08:54:36 ÖSben sinir olmakla mesgulüm kirsehirim yaaaaaaaaa :-[ :-\
hayirdirrr gececimmm tickoff:)

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 09, 2008, 08:59:44 ÖShayirdirrr gececimmm tickoff:)

Yaa baksana kevgire döndü bizim kale  tickoff:) 4 tane  gol yedik ya tickoff:)

lengur

Herkese iyi akşamlar.

İnşAllah tüm üyelerin keyfi yerindedir.Tabii LİG TV'yi seyretmemek şartıyla.

Bu arada "Kirimizi Koltuk ve ..." başlığını görünce aklıma rahmetli babaannem geldi.O da kırmızı'ya "kirmizi" derdi. :)

gece

Hosgeldinn lengur sagolasin macin sonucunu düsünmessek elhamdülillah ben iyiyim  :)

Sen nasilsin nerelerdesin sanirim cok yogunsun...?

lengur

Merhaba Gece.çok şükür iyiyim ama dediğin gibi oldukça yoğunum.Yarin İstanbul,Perşembe günü İzmir ve Manisa,Cuma günü ise Adana ve Mersin,eğer sağsam inşAllah hafta sonu evimdeyim. :) Yani ekmek mücadelesi için koşuşturup duruyorum.

İzmirden resmini çekmemi istediğin bir yer var mı?  (Bu arada  başka üyeler de yukarıdaki illerden  resim isteği yapabilirler  :) )

gece

Alıntı yapılan: lengur - Kasım 09, 2008, 09:34:59 ÖSMerhaba Gece.çok şükür iyiyim ama dediğin gibi oldukça yoğunum.Yarin İstanbul,Perşembe günü İzmir ve Manisa,Cuma günü ise Adana ve Mersin,eğer sağsam inşAllah hafta sonu evimdeyim. :) Yani ekmek mücadelesi için koşuşturup duruyorum.

İzmirden resmini çekmemi istediğin bir yer var mı?  (Bu arada  başka üyeler de yukarıdaki illerden  resim isteği yapabilirler  :) )

IZMIRIME gidiyorsun demek  :'(
ya cok özledim Konak meydaninda kuslari seyretmeyi özledim, Karsiyaka sahilinda öyle amacsiz yürümeyi özledim
Cok selam söylermisin IZMIRIME Lengur adi bile gecince icim cizladi yaaa :-\

lengur

Ni demek  :) Tabii ki söylerim.Du bakalım, bari Konak meydanı ve Karşıyaka sahilinden çokca resim çekeyim de biraz olsun hasret gider.Perşembe akşamı İzmir'de kalacam.Cuma sabahı 07.00'de uçacam Adana'ya doğru,2 hafta sonra yeniden dönmek üzere İzmirden ayrılacam.

gece

Cok tesekkür ederim Lengur :D
umarim islerin yolunda gider simdiden iyi yolculuklar Resimleri bekliycem  ya:)

gece

Evet 5000. mesajimi yazmis bulunmaktayim sevgili almancax sakinleri buyrun kutlama pastasina  ;D

SEVGI-40

tebrik ederim ablacim pasta süpermis kimse gelmeden hepsini ben yicem be ntam bi yaschpasta hastasiyimdir  tskrl

nasilsin buarada ablacim

gece

Gecmis olsun Sevgi hayirdir neyin var  :-[

SEVGI-40

ablacim ben yaschpasta hastasiyimdir yazmisdim ama hazir sen gecmis olsun demisken bosa atmayalim evt birazda rahtsizim :(  herzmnki gibi ben bu migde agrisindan birgün gidecem ama nezmn Allahbilir :'(

tessekürederim ablacim

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Kasım 09, 2008, 11:02:12 ÖS
Evet 5000. mesajimi yazmis bulunmaktayim sevgili almancax sakinleri buyrun kutlama pastasina  ;D

tebrikler gece :)
naber nasılsın

gece

sagolasin almancayla hallesiyorum ne olsun ;D