Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Kasım 13, 2008, 08:44:39 ÖSSelam Almancax sakinleri nasilsiniz yine ben sükür iyim umarim herkeste iyidir  ;)
bende iyiyim gece ablacım...Aşilde iyiymiş okudum... :)
bugün Almancax toptan iyi sanırım... yuppi:) ne güzel... okey:)

duygu_0354_duygu

bende bendeeeee  yuppi:)  alkis:)  halayy:)

duygu_0354_duygu

...mystery...

hoşgeldin duygu nasılsın??? ;D gayet iyi görünüyorsun ama ben ynede sorıyım dedim... ::) ;D

...mystery...

acaba adminimiz nasıl görürmü acaba?? ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:12:43 ÖShoşgeldin duygu nasılsın??? ;D gayet iyi görünüyorsun ama ben ynede sorıyım dedim... ::) ;D
dankeeeee  clap:) valla acayip havam yerimde dance:)  senden naberrrr?

...mystery...

iyi işte ne olsun :D

sevgide gelmiş burası çok güzel oldu yaa.... ;) sen nasılsın sevgicim... ;)

SEVGI-40

herkese slmmmmmmmmmmm ben deldim

gizem bana hosgeldin yok galiba  :haha: :haha: :haha: saka saka görmemissindir kesin ;D ;D

nasisiniz diye sormuycam hepiniz iysiniz iókudum Allah bozmasin

bende cok iyim siniav streslerini saymassak  yuppi:) yuppi:)

SEVGI-40

geldim tabi gelmez olurumuyum hic ;)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:13:41 ÖS
acaba adminimiz nasıl görürmü acaba?? ;D

Gördüm gördüm  ;D
Geldiğiniz belli oluyo hemen :D  neyse ben kaçayım dizi var şimdi, siz uslu uslu durun burda çay filan için  :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:16:26 ÖSherkese slmmmmmmmmmmm ben deldim

gizem bana hosgeldin yok galiba  :haha: :haha: :haha: saka saka görmemissindir kesin ;D ;D

nasisiniz diye sormuycam hepiniz iysiniz iókudum Allah bozmasin

slmmmm sevgicimmm valla bugün almaancax bomba bomba.... yuppi:)

emosh

mrbbbb bende geldmmmmm naslsnzzz arkadaşlar bana dua edin lütfen yarın çok önemli bir maçım var..... :-[

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 13, 2008, 09:17:56 ÖSGördüm gördüm  ;D
Geldiğiniz belli oluyo hemen :D  neyse ben kaçayım dizi var şimdi, siz uslu uslu durun burda çay filan için  :)
aaaa ama olmazkiiiii  kur;) bii ece deyipp gidiosunnnn tickoff:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:19:11 ÖSmrbbbb bende geldmmmmm naslsnzzz arkadaşlar bana dua edin lütfen yarın çok önemli bir maçım var..... :-[
ayy etmem miii alkis:)
ne maci basket  mi?

emosh

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:20:04 ÖSayy etmem miii alkis:)
ne maci basket  mi?

evet ya çok heycanlıyım bu sene takım kaptanı benimmmm anlatamam heycanımı yaaaaa içim içime sığmıyo valla  yuppi:) alkis:) dance:)

SEVGI-40

evt duygu bomaba valla

emosch hosgeldin nerelerdesin gözükmüyon özlettin kendini

...mystery...

puüffffffffff..... :-\ 5 dk gittim çok konuşmuşsunuz şimdi hepinize cevap veriyorum.. ;D
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:16:26 ÖSherkese slmmmmmmmmmmm ben deldim

gizem bana hosgeldin yok galiba  :haha: saka saka görmemissindir kesin ;D

nasisiniz diye sormuycam hepiniz iysiniz ókudum Allah bozmasin

seni gördüm sevgicim görmez olurmuyum yazdım zaten neyse görmemişsindir olabilir ;) sınavlara gelince...bendede var o stresten ama ben takmıyorum...
Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 13, 2008, 09:17:56 ÖSGördüm gördüm
Geldiğiniz belli oluyo hemen neyse ben kaçayım dizi var şimdi, siz uslu uslu durun burda çay filan için  
belli olmazmı adminim... :D tabiki olur.... ne dizisi bu arada..
Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:19:11 ÖSmrbbbb bende geldmmmmm naslsnzzz arkadaşlar bana dua edin lütfen yarın çok önemli bir maçım var.....
hoşgeldin emosh sen bayadr yine yoktun yarın çok önemli bir maçın varmış o zaman sana başarılar benimde çok önemli bi sınavım var (fransızcada ne önemli yaa)