Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:45:34 ÖSinsAllahhh ablacimmm... ama mesleginizz icin cok dogru bir secim yapin...
mesleginizi sevin ama sakin parasi cok cazip olan bir meslegi sirf yatirim icin secmyinn...
yok ablacim ya ne parasi tek bedava calisirim ben tek istedigim meslegi bir an önce elime alimde

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:47:20 ÖSMoleküler Biyoloji.... ;D nasıl?? :haha:
:haha: olabilirrr  funny:)
ben bi arlar kafayi takmistim gök bilimcisi olcam iyi para var diye  kop:)

...mystery...

neyse burda muhabbet süper ama.... :-\ benim gitmem gerek yarın okula gidicem ve ilk ders sınavım var hadi hoşçakalın... byby:)

emosh

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:46:44 ÖSbende geçen sene OKS'ye hazırlanırken çözmüyodum sınav yaklaştıkça çözüyosun ama merak etme... okey:) bu sene bile çözüyorum :-\ çok garip bi duygu tam dinlenicem derken daha beter bi maratonun içine düşüyosun.... :)
lise 1 çok kötü zaten biz 10 saat ingilizce görüoduk ki benim ingilizce ve almancam 0 :D hiç bilmem matematik fizik kimya biyo herşeyy vardı maşAllah :d sınıfta kalcam die baya korktum ama :D 11.sınıftaım :D

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:50:35 ÖSlise 1 çok kötü zaten biz 10 saat ingilizce görüoduk ki benim ingilizce ve almancam 0 :D hiç bilmem matematik fizik kimya biyo herşeyy vardı maşAllah :d sınıfta kalcam die baya korktum ama :D 11.sınıftaım :D
evet aynı korkuyu bende yaşıyorum... ;D ve bu gidişle kalıcam hayatımın ilk 2sini aldım yaaa... :'(

duygu_0354_duygu

arkadaslarr hadi bende kaciyorumm...
sinavi olan , maci olan, herkeseee simdiden basarilarrr alkis:) artik alirizz yarinn ifadeniziiii ya:)
hepinizee iyi gecelerrrrrr byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:49:04 ÖS:haha: olabilirrr  funny:)
ben bi arlar kafayi takmistim gök bilimcisi olcam iyi para var diye  kop:)
gök bilimi bide arkeolojide çok güzel bence... okey:)

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:03:53 ÖSbende iyiyim gece ablacım...Aşilde iyiymiş okudum... :)
bugün Almancax toptan iyi sanırım... yuppi:) ne güzel... okey:)

Ne güzel  yuppi:)

SEVGI-40

güle güle canim bol sans :-* byby:)

SEVGI-40

hadi bende kacim bari bir iki saate burdayim yine  :haha: :haha:

herkese gülü güülü

gece

yaaaa nere kayboluyonuz Sevgi  :-\

3,14

--> Ben geldim millet... :D Ama cok kalamayacagim yarin erken kalkmam lazim... :-\ Nasilsiniz bakim? ;D

gece

Ben iyiym digerlerini bilmem de ;D
 sende hep guten nacht demeye geliyon be onur sen nasilsin ?

3,14

--> Istemiyorsan onu da demek icin gelmem :'(

gece

Ben cay pisirmeyince kimse cay vermiyo yaa bari kendim demleyim yine ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 14, 2008, 01:02:44 ÖÖ--> Istemiyorsan onu da demek icin gelmem :'(

Olurmu hic neden daha uzun kalmiyorsun anlaminda yazmistimyaaa :'( :'( :'(