Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

buyrun.............................................. ;D ;D ;D

MuhaяяeM

Bunlar çok güzel görünüyorlar yaw  :D
Sevmem ama hatırın için aliim bi tane, teşekkürler bu arada ;D

...mystery...

bişey değil adminim afiyet olsun :)

banada çok güzel göründüler tek başıma yemek olmaz diye düşünüp sizlede paylaştım... :haha:

...mystery...

gece abla sende almazmıydın??? utanan:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 14, 2008, 09:34:46 ÖSgece abla sende almazmıydın??? utanan:)

Alrim tabi cok sevmem ama bir tane alayim hadi sagolasin gizemcim bugece ikramlar sende  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 09:38:07 ÖSAlrim tabi cok sevmem ama bir tane alayim hadi sagolasin gizemcim bugece ikramlar sende  ;)
evet öyle oldu ama ben memnunum.... :) severim ben ikram etmeyi,insanlarla bişeyler paylaşmayı... :)

Afiyet olsun gece ablacım... utanan:)

istediğiniz bişey olursa söyleyin hemen yapıyım çok ısrar ediyo gibi hissettim kendimi... utanan:)

gece

Ay canim ya sagolsin Allah razi olsun  :D

...mystery...

...mystery...

ben çıkmak zorundayım tickoff:) gözlerim ağrıdı ve çok yoruldum sınavlara çalışmaktan vakit kalırsa yarın görüşmek üzere
hoşçakalın belki sonra yine açarım kendinize iyi bakın... byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 14, 2008, 09:48:44 ÖSben çıkmak zorundayım tickoff:) gözlerim ağrıdı ve çok yoruldum sınavlara çalışmaktan vakit kalırsa yarın görüşmek üzere
hoşçakalın belki sonra yine açarım kendinize iyi bakın... byby:)

Rehberligin ikramlarin ve güzel resimlerin icin ben tesekkürederim gizemcim aeo iyi dinlen okulunda basarilar  byby:) byby:)

MuhaяяeM

Güle güle mystery, teşekkürler  byby:)

gece

Muharrem bey sözünüzü tutmadiniz  cofe:)

MuhaяяeM

Tutmaz mıyım hiç?
10 dakikaya geliyorum, çay demlenmek üzere  ;)

gece

Buna cok sevindim iste  yuppi:)

RIBERY

slm arkadaşlar nasılsınız

gece

Aleyküm selam sen nasilsin ben iyiym sükür  :)

RIBERY

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 10:44:30 ÖSAleyküm selam sen nasilsin ben iyiym sükür  :)

ıyı şükürler olsun