Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

slm almancaxlılar nasılsınız

gece

Türkiyede Kuafördüm   :-\

Tolga55

Hsg Zeytin BAci Iylik Senden Naber

gece Hanim Abla Bir Gelin Basi Nekadar :D

...mystery...

:haha: gelin başı.... ;D ;D benim bildiğim 40-60 milyon arası ama emin değilim yani ist.da öyle... ;D ;D hatırladığım kadarıyla bu arada nasılsınız??? kur;)

zeytin

bendende iyilik yuvarlanıp gidiyoruzz iştee

...mystery...

selam zeytin nasılsın??? ;D

cimcim

ne o yaa evlenen mi var??

Tolga55

...mystery...  Sende Hsg sen Yokgene ATAAN ikram etti cayla kekleri :D bir Rize Cayi Demle DAA Bize :D

Tolga55

evet ben Evlendimde Dügnüm olcak Gelin Basini Filan BEdevaya Getirmeye calisiyom :D:D

cimcim

vala öleyse Allah kolaylik versin

Tolga55

Mystry Yab BIrseyler ya 30 de anlasalim :D:D
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 22, 2008, 11:16:47 ÖS:haha: gelin başı.... ;D ;D benim bildiğim 40-60 milyon arası ama emin değilim yani ist.da öyle... ;D ;D hatırladığım kadarıyla bu arada nasılsınız??? kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:20:06 ÖSevet ben Evlendimde Dügnüm olcak Gelin Basini Filan BEdevaya Getirmeye calisiyom :D:D
yaril:) yaril:)

Tolga55

cimcim

ama hergece de caylar mystery den olmasin yaaa!!yazik yani!!

zeytin

iyiym mystery biraz grip olmuşum ama yıkılmadım ayaktayım durumu var hala ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:21:13 ÖSMystry Yab BIrseyler ya 30 de anlasalim :D:D
valla ben öyle gördüm benim elimde olan bişey değil tanıdık birini bulun yapsın yaa... ;D ;D en kolayı o her açıdan... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:22:19 ÖSiyiym mystery biraz grip olmuşum ama yıkılmadım ayaktayım durumu var hala ;D
geçmiş olsun... ;)