Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:27:37 ÖSSen Olsan Sende derdin kAC Para Biliyonmu Sen BIr dügün  onu bunu BIrak damatlik Gelinlik Yetiyor saten :D
tamam ben daha 14 yaşındayım nerden biliyimki.... utanan:)

cimcim

eh biraz öle sevgili tolga kop:)

Tolga55

Acik Bir cay daha ala Bilirmiyim :D

Tolga55

20 yasini Gec Sonra yanima gel :D OKis ::D:D::D hehehe
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 22, 2008, 11:30:56 ÖStamam ben daha 14 yaşındayım nerden biliyimki.... utanan:)

...mystery...

cimcim

mystery senin uyku zamanin gelmis kardes sana süüt varr cay yok kur;)yani yasindan dolayí :P

cimcim

ama ben bi tane daha alayim acik olsun lütfen

...mystery...

zeytin

mystery çayı süper olmuş birtane taha alırım ama simit olmasın bu aralar rejimdeyimdee ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:35:43 ÖSmystery çayı süper olmuş birtane taha alırım ama simit olmasın bu aralar rejimdeyimdee ;D
mendee istiommmmmmmm  :'(  :'(  :'(
hani bana hani banaaaa ::)  :P

...mystery...

Alıntı yapılan: cimcim - Kasım 22, 2008, 11:33:30 ÖSmystery senin uyku zamanin gelmis kardes sana süüt varr cay yok kur;)yani yasindan dolayí :P
ben tatillerde 2den önce uyumam... ;D o yüzden uyku vaktim değil... ;)  ayrıca ben zaten çay sevmem... :) sütümüde sevdiğimden değil boyum uzasın diye içicem... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 22, 2008, 11:36:24 ÖSmendee istiommmmmmmm  :'(  :'(  :'(
hani bana hani banaaaa ::)  :P

öncelikle hoşgeldin duygu.... ;)

sana olmazmı buyur buda senin çayın olsun... ;D

cimcim

saol vala izmirdeki bütün caycilardan daha hizlisin alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 22, 2008, 11:28:44 ÖSÇAYLAR GELDİ   :)

Allaaaah cay olurda kacirirmiyim ;D

sormadan bende cay aldim bir macsuru yoktur insalah  :)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:35:43 ÖSmystery çayı süper olmuş birtane taha alırım ama simit olmasın bu aralar rejimdeyimdee ;D
sen simiti bana yolla ben yerim... :haha:

Tolga55