Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

zeytincim birak rejimi mejimiii ;D
ne demisler 1 dirhem et binn ayibi örterrr :haha:

cimcim

sen hangi sehirdensin mystery

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 22, 2008, 11:43:52 ÖSzeytincim birak rejimi mejimiii ;D
ne demisler 1 dirhem et binn ayibi örterrr :haha:
:haha: :haha:

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:42:23 ÖSBu arada Almanyadan Katilan Varmi Varsa Almanyanin Neresinden ?
eee tabikiiii benn HAMM da oturuyorum...
sen nerdensin?

cimcim

vala cok dogru sölüyon duygu rejimde neymis

...mystery...

Alıntı yapılan: cimcim - Kasım 22, 2008, 11:44:08 ÖSsen hangi sehirdensin mystery
İstanbul-Sakarya hattında takılıyorum... ;D ;D yani ist.da okuyorum haftasonları Sakaryaya geliyorum... ;)

Tolga55

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 22, 2008, 11:42:43 ÖSAfiyet olsun Sayın Gece, Çayımız tüm arkadaşlara yeter :)
yetmezmi yaa.... :haha:

cimcim

duygu orasi neresi hic duymadim

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: cimcim - Kasım 22, 2008, 11:45:23 ÖSvala cok dogru sölüyon duygu rejimde neymis
dimi cimcimm  ;D sende benim kafadansinnn :haha:

Tolga55

Bu AradA duygu Abla Sen demistin ya bana esinin Vizesi 29 Kesin Yetisir Yetmiscek Artik Capraz Sorgu Filan Yabtilar Halen Bekliyok :D

cimcim

niye desem bana  :zopa:yapmassin demi

zeytin

valla yaza kadar vermem lazımm zaten her sabah rejım yapcamla başlıyorum ama sonra o rejımın devamı gelmıyo ama bu kez kararlıyım duygucumm yaa bu arada ben zng ereğlideyim insAllah almanyaya gitcemm

duygu_0354_duygu

Tolga55

zeytin abla ne oldu senin vize isi bu arada
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:48:20 ÖSvalla yaza kadar vermem lazımm zaten her sabah rejım yapcamla başlıyorum ama sonra o rejımın devamı gelmıyo ama bu kez kararlıyım duygucumm yaa bu arada ben zng ereğlideyim insAllah Almanyaya gitcemm

cimcim

vala Tolga bu vize islemleri öle dakik  deil