Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga55

ya zeytin korkma birsey olmaz vizeye bas vur sen bakarsin 4 haftada cikar zamanla gelisir aha back ben 3 aydir bekliyom oda gecer oda biter
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:55:30 ÖShım herkesi çağırmıyolar yanii şimdi ya beni çağırılarsa pekü neden herkesi çağırmıyolar

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:53:45 ÖSkekde yabcan ama :D yoksa gelmem
ay tabiki yaparimm...
bak bu arada cocuklugumda bir sarki vardii biranda o geldii aklimaa  ya:)
misafir ol gel bana, börekler acayim sanaa, param pulum yok amaaa..... gerisinii bilmiorummm funny:)

Tolga55

Gizem Hanim Pardon Yanlis anlasilma var  Pardon Pardon Sorry  :D:D Biraz cahil kaldim Tamam :D:D:D Özür dilerim
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 22, 2008, 11:54:18 ÖSerkek erkeğe derken??? ;D

beni erkekmi zannettiniz... :haha: yoksa ben yanlışmı anladım

zeytin

:haha: yaw benim onu takip etmeden önce dil kursuydu sınavdı derken cocuk benım stresimi dinledi  ben onu unuttum gıttı valla

zeytin

dugu ben reclinghausene gidiyorum dusseldorfa 2 saat uzakmış

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:57:57 ÖS
Gizem Hanim Pardon Yanlis anlasilma var  Pardon Pardon Sorry  :D:D Biraz cahil kaldim Tamam :D:D:D Özür dilerim
yok yaa önemli değil gece gece güldüm... ;D :haha: ayrıca birazda sevindim resimdeki şahsiyeti (eğer rsim içinse) erkeğe benzettiğiniz için herkes kendilerine kız diyolarda.... ;D ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 22, 2008, 11:56:34 ÖSya zeytin korkma birsey olmaz vizeye bas vur sen bakarsin 4 haftada cikar zamanla gelisir aha back ben 3 aydir bekliyom oda gecer oda biter
tolgacim sanirim meslegin demir döküm...
aslinda burda sen kolay bir sekilde is bulabilirsin ilerde tabi biraz almancani gelistirisen...

zeytin

bakalım yaa beni sorguya çekmesınler yeterkı vizede 3 ay sursun hıc mühim degil yanii

Tolga55

Recklinghausen bana 2 dk zeytin
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 22, 2008, 11:59:16 ÖSdugu ben reclinghausene gidiyorum dusseldorfa 2 saat uzakmış

zeytin

hadi yaa sen nerden tolga55

duygu_0354_duygu

arkadaslarr benn varr gitmekk... byby:)
sizz varrr kendinizeee iyi bakmakkk  ya:)
hadii banaa yAllahhhh ::)  ;D

Tolga55

Essen den Ama  Düsseldorfa 1 saat uzak orasi 2 saat degil
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 23, 2008, 12:02:44 ÖÖhadi yaa sen nerden tolga55

...mystery...

ya ama banane bende istiyorum Almanyada yaşamak daha 4 sene daha burdayım..... ;D sabır sabır sabır... ;D ;D

Tolga55

Güüle gülle duygu abla snein icin o sarkiyi koycakdim buraya ariyom yarin bakarsin :D

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 23, 2008, 12:03:11 ÖÖarkadaslarr benn varr gitmekk... byby:)
sizz varrr kendinizeee iyi bakmakkk  ya:)
hadii banaa yAllahhhh ::)  ;D
:haha:

hoşçakal duygu kendine iyi bak... byby:)

Tolga55

Bayan Gizem Hanim 4 sene oda gecer
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 23, 2008, 12:03:42 ÖÖya ama banane bende istiyorum Almanyada yaşamak daha 4 sene daha burdayım..... ;D sabır sabır sabır... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 22, 2008, 11:42:43 ÖSAfiyet olsun Sayın Gece, Çayımız tüm arkadaşlara yeter :)

Tesekkür ederim Sayin ATAAN  :)

bi tane daha alsammi ki bendeki yüzsüzlük  ;D