Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

benimde bi sorum var 55 ne oliii?  ;D

Tolga55

senin Kizinmi var daha sende kücük degilmisin yani karismak gibi olmasinda merak ettim  kizin kac yasinda ismi ne ins noktali birsey koymamisindir

Tolga55

Samsunluyum Onun Pilakasi

kirsehir7

kizimin adi SARA (noktasizz  funny:)) 2.5 yasinda.evet kücügüm daha  kop:) 22 yasindayim

Tolga55

oy oy Kiyamam Neden Türkiyede sen Almanyada Sormasi ayip  utanan:)

ATAAN

Tolga hani 55 senin yaşındı   :haha:
Naber kankam????

Tolga55

Birsey derdimde nerledesin Ulen Sennnn     Ne yasii kanka  55 yasinda vizemi beklicem ben :D

kirsehir7

kizimi trye birakali daha 3 gün oldu.normalde almanyadaydi ama bu sene annemde kalmasi lazimdi temmuza kadar.cünkü bu sene üniversiteye basladim.ehliyet sinavini yaptim direksiyon dersine baslamam lazim kizima bakacak kimse olmadigi icin oraya biraktim.bide calisacagim baya bi yapacak islerim var busene.

kirsehir7

aaa ataan gelmis hosgeldin ataan

ATAAN

Hayat 55 inden sonra güzeldir  :)
İki gündür acaip yoğundum, bu arada sohbeti bölmedim umarım

ATAAN

Merhabalar efendim cümleten iyi akşamlar
Keyifler nasıl?

Tolga55

himm bana getirseydin keske ben iyi anlasiyom cocuklarla :D cikolata yerdik beraber anca :D
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 25, 2008, 09:39:10 ÖSkizimi trye birakali daha 3 gün oldu.normalde Almanyadaydi ama bu sene annemde kalmasi lazimdi temmuza kadar.cünkü bu sene üniversiteye basladim.ehliyet sinavini yaptim direksiyon dersine baslamam lazim kizima bakacak kimse olmadigi icin oraya biraktim.bide calisacagim baya bi yapacak islerim var busene.

Tolga55

la ne bicim insansin sen kirsehir bu ataanin görevi neydi hatirliyormusun :D :D :D
Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 25, 2008, 09:39:51 ÖSHayat 55 inden sonra güzeldir  :)
İki gündür acaip yoğundum, bu arada sohbeti bölmedim umarım

kirsehir7

keyifler iyi seni gördük daha iyi olduk

haa bu arada b sorum var sana almancaxda ne görevindesin sen rengin degisikte ondan sordum kizmaa  ;D

ATAAN

Tolga çikolata muhabbetimi yapıyoruz kanki???? :haha:

kirsehir7

bidahaki sefere sana birakirim tolga  ;D iyi bak kizima

Tolga55

ben dedim ya sana kirsehir :D