Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ewt tanışmıştık nerde olduğunu unuttum ama biyerde tanışmıştık ;D

dielosch

iyi o zaman ee naber?? almancax ben yokken baya bi çoğalmış valla her yerde tanımadığım isimler ;D

Tolga55

Lay Lay Lay Lom alkis:) yuppi:) Slm

esimin Vizesi Ciktii hehe he cok Mutluyum Darisi Zeytin Ablaya  clap:) dance:) halayy:) halayy:)

zeytin

iyidir nolsunn nikah hazırlığı yapıyorumm.(ama düşünerek ;D)Evet yaa almancax ailesi giderek çoğalıyooo

kirsehir7

hosgeldin dilosch nassin bakem  ;D

zeytin

aaaaaa ewt valla sevindim Tolga sana artık az kaldı kavuşursunuz çok yakındaa

kirsehir7

ohhh tolga beeeey keyfine diyecek yok.aman Allah bozmasin. dance:)  dance:)

Tolga55

Vllha Yok Cok Mutluyum Garii Cuma günü saat 2 de kavusmus oluyoruz ben 5  6 ay yokum cicim aylari yaril:) alkis:)

dielosch

aaa çok temiz kalpliyim çokk ( 2. Esma ;D ) kimse yok demiştim herkes doldu ;D bu arada Tolga çok sevindim gerçekten hayırlı olsun  :)   kırşehirr valla hoşbuldummm çok iyiyim valla beni değil de sizi sormalı naptınız bakem 1001. sayfa olmuş öhhh yani ;D
zeytin bu arada evleniyor olduğunu bilmiyordum ;D tebriklerrr ;D umarım vize işi kolay hallolur  ;)

kirsehir7

aaa tolga sinciiik oldumu.bak heleee bizi birakiyosun demek.hemen unutulduk bakin arkadaslar hep böyle yapiyolar.esi gelen vizesi cikan hemen kaciyo bi daha ugramiyo buralara cokkkk ayiiiiip coook  angry:)  :zopa:  :zopa:

Tolga55

Tskler dielosch Hadi Sende Halay Cekkkk    halayy:) halayy:)  
Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 26, 2008, 05:29:55 ÖSaaa çok temiz kalpliyim çokk ( 2. Esma ;D ) kimse yok demiştim herkes doldu ;D bu arada Tolga çok sevindim gerçekten hayırlı olsun  :)   kırşehirr valla hoşbuldummm çok iyiyim valla beni değil de sizi sormalı naptınız bakem 1001. sayfa olmuş öhhh yani ;D
zeytin bu arada evleniyor olduğunu bilmiyordum ;D tebriklerrr ;D umarım vize işi kolay hallolur  

Tolga55

Saka yabiyom Ya Günde bir defa burdayim artik ;) sizle beraber girdik bu yolla sonuna kadar devam
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 05:32:21 ÖSaaa tolga sinciiik oldumu.bak heleee bizi birakiyosun demek.hemen unutulduk bakin arkadaslar hep böyle yapiyolar.esi gelen vizesi cikan hemen kaciyo bi daha ugramiyo buralara cokkkk ayiiiiip coook  angry:)  :zopa:  :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 26, 2008, 05:33:53 ÖSSaka yabiyom Ya Günde bir defa burdayim artik ;) sizle beraber girdik bu yolla sonuna kadar devam

he hee hep öyle diyolAR AMA bidaha hiiiiic ugramiyolar.

Tolga55

Kiz Noktali Cigdemmmm :D Ben Seniz yabamam Kiz Kim güldürcek sonra beni NOktali Noktasiz diye :D
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 05:34:31 ÖShe hee hep öyle diyolAR AMA bidaha hiiiiic ugramiyolar.

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 05:34:31 ÖShe hee hep öyle diyolAR AMA bidaha hiiiiic ugramiyolar.

haklısın yaaa evet evet böyle diyolar sonra hiçç bi daha yüzünü gören Cennetlik valla ;D

bu arada ayıp ettin Tolga bak oldu mu ??

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 26, 2008, 05:36:04 ÖSslmmm kimse varmıı

Aaaa selam Senosh ne zamandır görmüyordum seni  ;D naberr??