Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga55

kirsehir7

ben avukatlann gonuscadim.ihhh 91 de ise girdim yaa
 funny:)

...mystery...

hoşbulduk :)

dilara ben geldim sen gidiyosun 1haftadır konuşamadık kaç haftadırda buluşamıyoz zaten :'(

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 06:16:03 ÖSslm esma izledim videoyu cokk komik ya adama kafayi yedirecekti saka gibii  :haha:  :haha:  kop:)

Aleyküm selam kirsehir ,

hosgeldin bu arada .
Nasilsin , iymisin ?

Tr izinin nasil gecti ?  :)

...mystery...

esma abla şuraya bakarmısın hoşuna gidicek bişey bulabilirsin sonlarda eminim....eğer görmediysen tabiki... utanan:)

https://almancax.com/forum/index.php?topic=5267.new#new

kirsehir7

slm esma iyi gecti.bol bol gezdim.ama buruk döndüm kizimi anneme biraktim  :'(

kirsehir7

eee millet niree kayboldunuz.sustunuz

tolgaaa nirdesiin  clap:)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 06:21:08 ÖSesma abla şuraya bakarmısın hoşuna gidicek bişey bulabilirsin sonlarda eminim....eğer görmediysen tabiki... utanan:)

https://almancax.com/forum/index.php?topic=5267.new#new

Mystery bu siri görmemistim.
Gösterdigin icin tessekkür ederim.  :)

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 06:22:01 ÖSslm esma iyi gecti.bol bol gezdim.ama buruk döndüm kizimi anneme biraktim  :'(

Fazla özeline girmek istemem ama kizin kac yasinda Kirsehir ?

kirsehir7

...mystery...

ayyy çok küçükmüş bütün çocuklar gibi o da çok şekerdir şimdi kirsehir... ;D en sevimli oldukları zamanlar senin için her zaman öyledirde utanan:)

esma 41

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 06:34:48 ÖSayyy çok küçükmüş bütün çocuklar gibi o da çok şekerdir şimdi kirsehir... ;D en sevimli oldukları zamanlar senin için her zaman öyledirde utanan:)

sevimlidir benim canim kizim fotograf albümüne koyum fotosunu bak datlimi degülmü  ;D

...mystery...

kesin tatlıdır çoooook ;D

kirsehir7

gizemcigim koydum fotograf albümüne bakabilirsin  ;D

...mystery...

baktım hatta yorumumu yazdım ;D

dielosch

hepinize tekrardan selam bu arada Esma Abla mesajını görmemişim özür dilerim yanıtlayamadım  :-\

Neyse ne var ne yok almancaxx ???