Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gecee

bir muddet siteye ugramadik bir is yapamadik diye onca emeklerimi yani kayi timi silmis sevgili muharem hoca funny:) ne yapalim arkadas bir tatildemi yapmayalim gece gunduz bagli kalamamya buraya neyse bundan sonra insAllah surekli bagli kalmaya calisiriz  ya:)

kirsehir7

muharrem hocam neden atti acabaaa  kur;)

gece

Selam Almancax sakinleri nasilsiniz ? ;)

kirsehir7

aaa tolgiii gelmissss.nerelerde kaldin tolgi hic görünmedin ee sevincten ugramaz oldun.  ;D

kirsehir7

slm ablacigim.iyi diyek iyi olakk  ;D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 27, 2008, 07:09:13 ÖSslm yinemi kimsecikler yok bakem  :-\

Aleyküm Selam Kirsehirim nassin bakem eyimin hosmun  ;D

Tolga55

ya evleri temizliyom esim yarin gelcek ya pis evemi gelsin perdeleri yikadim koltukalri cektim yerleri sildim  sonra süpürdüm mutfa topladim dolablari aceledimm yaaaa öldüm öldümmm

Tolga55

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Kasım 27, 2008, 07:32:26 ÖS 

Aleyküm Selam Kirsehirim nassin bakem eyimin hosmun  ;D

eh iste bugün kocacigimi hindistana is icin gönderdim.  :'( üzgünüm baya.kizim yok kocisim yok  :'( off offf

kirsehir7

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 27, 2008, 07:32:56 ÖSya evleri temizliyom esim yarin gelcek ya pis evemi gelsin perdeleri yikadim koltukalri cektim yerleri sildim  sonra süpürdüm mutfa topladim dolablari aceledimm yaaaa öldüm öldümmm

hah eferim sana iyi etmisin esin temiz temiz gelsin ilk günden temizlik yaptima  okey:)

Tolga55

hi evet temiz temiz teslim ediyomki hep temiz olsun demiii ama

kirsehir7

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 27, 2008, 07:38:04 ÖShi evet temiz temiz teslim ediyomki hep temiz olsun demiii ama

aynen tolgii  ;D

Tolga55

alkis:) Tolgii hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa halayy:) halayy:) halayy:)

kirsehir7

gece

Buyrun Almancax sakinleri caylarrrr)))) herkes alabilir dikkat ama yanmayalim demi  ;D ;D

Tolga55

Ben az yemek teyimm gelcem hemmen cik halay tey tey lililililili halayy:)

kirsehir7

ben sütlü kahve istiyoooooooooooooooooooooooooom.banene banenen hadiii bakem bi kahve yap bana tolgiiiii