Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

ben bilmediğim yerleri de gezdirebilirim çaktırmam o özelliğim de vardır ;D bunu söylememem gerekliydi sanırım  :-\ tühh neyse yaaa yabancı değil burası  :haha:

godbarmen

gece pardon ama ben tatlıları getirmiştim neyse bi daha kı sefere senın en son siparişini alırım çok hızlı yedın iskenderi cupppppp diye bitmiş tabak ta bişey yok

...mystery...

burası derken?? ;D ordanmı bahsediyosun ;)

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:21:26 ÖSoooooooowwwwwwwwww.........senin dersanenmi var sena tabi SBS falan derken... :-\

evet dershane var malesef ama yararını görüyorum  ;D ;D ;D

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:20:39 ÖSteşekkürler

iyiyim yeni geldim eve çok yoruldum da  ;D

;D ;D ;D
uuu dershane işlerini bilirim insanı fazlaca yoruyorlar  ya:)

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:21:05 ÖSpardon tatlılar da geldi
bu arada canım kabak tatlısı çekti ama yok sanırım olsun bişi de olmasın dimi ama şiştim zaten kalkamıyorum yerimden  :haha:

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:21:05 ÖSpardon tatlılar da geldi

Ya en cok ben özledim bunlari kusura bakmayin aldim valla Iskender tatlilar RÜYADAMIYIM NE  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:23:05 ÖSevet dershane var malesef ama yararını görüyorum  ;D ;D ;D
yazık size yaa biz bi sınavdan illAllah etmiştik size 3 tane... :-\

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:22:52 ÖSburası derken?? ;D ordanmı bahsediyosun ;)

Türkiye'den her yerde gezdirebileceğim yerler vardır ;D dediğim gibi bilmesem de çaktırmam .. kayboluruz ben yeni bir yol keşfettim falan diyormuşum  :haha: yok yok o kadar da değil kaybolmayız benim gibi bir rehber bulamazsınız  :haha: ( Esma ablayı analım çokda mütevazıyım  :haha: )

godbarmen

kabak tatlısı    dielosch üzgünüm kabak tatlısı extraya giriyo yanı onun parasını senden alacağız tolga 55 ödemem diyo extraları zyuhaha

...mystery...

ben senin için olmayan bişeyi yaratırım arkadaşım... ;D ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:24:54 ÖSbuyur dilara... ;D

hiiihhh canım yaaa sen yaptın dimi ( çaktırma  kur;) ) ellerine sağlık çok güzel gözüküyor  clap:)  dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 08:25:08 ÖSTürkiye'den her yerde gezdirebileceğim yerler vardır ;D dediğim gibi bilmesem de çaktırmam .. kayboluruz ben yeni bir yol keşfettim falan diyormuşum  :haha: yok yok o kadar da değil kaybolmayız benim gibi bir rehber bulamazsınız  :haha: ( Esma ablayı analım çokda mütevazıyım  :haha: )
:haha: ilk defa bir ortak yön ;D aynı şeyleri bende yaparım :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 08:26:11 ÖShiiihhh canım yaaa sen yaptın dimi ( çaktırma  kur;) ) ellerine sağlık çok güzel gözüküyor  clap:)  dance:)
niye çaktırmıyımki tabiki ben yaptım... ;D ;D

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:25:25 ÖSkabak tatlısı    dielosch üzgünüm kabak tatlısı extraya giriyo yanı onun parasını senden alacağız tolga 55 ödemem diyo extraları zyuhaha

olsun arkadaşım öderiz sorun değil bahşişler nereye bırakılıyor acep baya bahşiş toplayacak gibisinde  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 08:27:15 ÖSolsun arkadaşım öderiz sorun değil bahşişler nereye bırakılıyor acep baya bahşiş toplayacak gibisinde  ;D
:haha:

godbarmen

müessemizde bahşiş kabul edilmez.....teşekkür yeter :) ;)