Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:36:00 ÖSevet ayrıca dershanede de sınav oluyoruz zaten off ya neden değişti bu müfredat :zopa: :haha:
bizede değişmiş amaan boşver neyi değiştirceklerini şaşırdılar takma kafaya sadece tekrarla "3 sene kaldı sabır sabır" sabır taşı olsa çatlar ama sen dayan sen insansın... ;D (bide ben uygulayabilsem :haha: )

dielosch

yetermi ücretin yarısına yetmezse ilave edebilirim  ;D

Senosh_K

:haha: :haha: :haha: bakalım daha neler değişecek  offoff:) :zopa: kur;) :haha:

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:37:51 ÖSGece ev tatlısı bu galıba çok güzel görünüyor ellerıne sağlık

Afiyet olsun  ;)

dielosch

baya da büyük olmuş yaa bu para  :haha:

godbarmen

galıba yeter ama bizim müessese biraz ırkçılık ve milliyetilik yapıyo yanı döviz kabul edilmiyo türk parası var mıydı? :o :police:

Senosh_K

sizce en zor öğretim yılı hangisi ?(ilk okul, orta okul, lise , üniversite , lisans vb.)

...mystery...

ırkçılık ve milliyetçilik?? (cık cık cık ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:45:00 ÖSsizce en zor öğretim yılı hangisi ?(ilk okul, orta okul, lise , üniversite , lisans vb.)
lise 1........... ;D hiç geçme bence... ;D

Senosh_K

oleyyyy renk değiştiiiiii yupiii  yuppi:) dance:) alkis:) halayy:) :haha: :haha:

...mystery...

:haha: böyle daha tatlı oldu... ;D ;D

godbarmen

acaba öyle bi işletme var mı...hayır kardeşim ben buralıyım buranın parasını kabul ederım dıyen:))))))

Senosh_K

keşke tüm bilgiler anında beynime yüklense de hiç okua gitmeden okula gitmiş olsam  :haha: :haha: kur;)

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:46:24 ÖS:haha: böyle daha tatlı oldu... ;D ;D

teşekkür ederim  utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:47:25 ÖSkeşke tüm bilgiler anında beynime yüklense de hiç okua gitmeden okula gitmiş olsam  :haha: :haha: kur;)

teşekkür ederim  utanan:)

aahhhhhhhhhhhhhh keşke keşke... ;D ;D

bişey değil... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:46:48 ÖSacaba öyle bi işletme var mı...hayır kardeşim ben buralıyım buranın parasını kabul ederım dıyen:))))))
eğer adam paragöz değilse,ülkesine aşırı bağlıysa der neden olmasın mesela ben derdim ama öyle biri varmıdır başka varsada çokmudur onu bilemem ;)

dielosch

tabiki efendim ben bu parayı bulana kadar neler çektim  :haha: alın size türk lirası

fazlasını alırım hemen sorun olmaz yani  :haha:

Senosh_K

ama insanlar her gün yeni birşey buluyorlar yakında onuda yaparlar baksana tavşanı ışınlamayı bile başarmışlar :haha: :haha: