Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

çok kötü görünüyolar.... ;D soluk soluk... ;) türk parasıda olsa parayı hiç sevmem çünkü para insanı insanlığından çıkarıyo... ::)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:50:02 ÖSama insanlar her gün yeni birşey buluyorlar yakında onuda yaparlar baksana tavşanı ışınlamayı bile başarmışlar :haha: :haha:
bulsunlarda seni bilmem ama ben mezun olmuş olurum ne yazıkki.... :(

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:50:02 ÖSama insanlar her gün yeni birşey buluyorlar yakında onuda yaparlar baksana tavşanı ışınlamayı bile başarmışlar :haha: :haha:
biliyomusun öle bişi hiçç duymadım ahhh okul yok mu okul insanı sosyal hayattan uzaklaştırıyor valla yalnız haber izleyecek zaman bulamıyorum ama almancax'a  girecek vakit ohoooo  :haha:

godbarmen

dielosch seni de uğraştırdık ama ne yapalım.hesabı da ödediniz ben size yolu göstereyım. yuppi:)

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:50:17 ÖSçok kötü görünüyolar.... ;D soluk soluk... ;) türk parasıda olsa parayı hiç sevmem çünkü para insanı insanlığından çıkarıyo... ::)

çok haklısın okey:)
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:50:40 ÖSbulsunlarda seni bilmem ama ben mezun olmuş olurum ne yazıkki.... :(

olsun belki senin işine yarayacak bişeylerde bulurlar :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:51:16 ÖSdielosch seni de uğraştırdık ama ne yapalım.hesabı da ödediniz ben size yolu göstereyım. yuppi:)

Aaaa çok ayıp  tickoff:)  :haha:  :haha:

Senosh_K

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 08:51:09 ÖSbiliyomusun öle bişi hiçç duymadım ahhh okul yok mu okul insanı sosyal hayattan uzaklaştırıyor valla yalnız haber izleyecek zaman bulamıyorum ama almancax'a  girecek vakit ohoooo  :haha:

almancax ın yeri bir başka tabii ki ona her zaman bir yer bulunur :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:53:13 ÖSalmancax ın yeri bir başka tabii ki ona her zaman bir yer bulunur :haha:
okey:)  :haha: dance:)  halayy:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:52:02 ÖSçok haklısın okey:)
olsun belki senin işine yarayacak bişeylerde bulurlar :haha: :haha: :haha:

;D ;D

bilmiyorum belki... ::)

Senosh_K

hiç merak etme kesinlikle bulurlar dance:) halayy:) hiihi:) :haha:

godbarmen

gece de discoya gideceğiz.onu  paralarını mystery öder gaşıba baksanıza soluk soluk şeyleri begenmedi üzerinde kalmasın...o paraları başka birine verelim..

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 08:53:13 ÖSalmancax ın yeri bir başka tabii ki ona her zaman bir yer bulunur :haha:
hayatımın tamamını kapladı desem??? ne dersin???

bi biskrem versem yermisin gibi bişey oldu yaa bu ;D yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:55:18 ÖSgece de discoya gideceğiz.onu  paralarını mystery öder gaşıba baksanıza soluk soluk şeyleri begenmedi üzerinde kalmasın...o paraları başka birine verelim..
öderim ;D ne olucakki :haha:

godbarmen

godbarmen

çok banker bı site burası ya.. tamam taxi parasını ben vercem

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 08:55:30 ÖShayatımın tamamını kapladı desem??? ne dersin???

bi biskrem versem yermisin gibi bişey oldu yaa bu ;D yaril:)

okey:) kesinlikle katılırım yaril:) funny:) :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 08:57:06 ÖSçok banker bı site burası ya.. tamam taxi parasını ben vercem
yaril:) yaril:) yaril:)