Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ben alışığım, sadece beni orda bunaltan tek şey güneşi fazla görememek :)

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:24:55 ÖSBen alışığım, sadece beni orda bunaltan tek şey güneşi fazla görememek :)

Antalyadan gelen birisi icin cok zor olsa gerek , haklisiniz ?  :)

ATAAN

Hayır ben Avrupaya çok sık geliyorum  :)  ondan öyle söyledim

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:24:55 ÖSBen alışığım, sadece beni orda bunaltan tek şey güneşi fazla görememek :)

Haklisiniz Kis aylarinda Günesi görmek zordur burda yagmur var bolca  :)

ATAAN

İngiltere ve Danimarka Daha Kötü Almanya'dan bundan emin olabilirsiniz  :)

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:34:56 ÖSİngiltere ve Danimarka Daha Kötü Almanya'dan bundan emin olabilirsiniz  :)

Ingilterenin insanlarida biraz soguk diyorlar dogrumu acaba  ?  :)

ATAAN

İngilizlerin Aristokratları aynen öyle çok soğuk tipler ama normalinde sıcak kanlı ve birazda ilginç insanlar  :)

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:37:53 ÖSİngilizlerin Aristokratları aynen öyle çok soğuk tipler ama normalinde sıcak kanlı ve birazda ilginç insanlar  :)

Ilginc ile ne demek istediginzi cok iyi anliyorum.  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:34:56 ÖSİngiltere ve Danimarka Daha Kötü Almanya'dan bundan emin olabilirsiniz  :)

Yagmur konusundami ?

ben yagmuru severim de alisamadigim bir tek uzun süreli bulutlu havalar :-\

o karnalik vari gündüzler beni hep bogar  :-\

ATAAN

Biz Türkler alışığız kafamızın üstünde güneşi hep görmeye, oralara gelince kasvetli bir hava basıyor üstüme benim hep

ATAAN

Yağmur ve soğuk konusunda evet

godbarmen

iyi geceler selam herkese

godbarmen

kımse yok galıba.....servusss

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 27, 2008, 11:43:27 ÖSBiz Türkler alışığız kafamızın üstünde güneşi hep görmeye, oralara gelince kasvetli bir hava basıyor üstüme benim hep

Evet haklisiniz.

Yinede herseye rahmen sevdim be bu Ülkeyi yoksa Gurbet dediginiz cekilmez zaten. :-\
Almanyanin bir ka sehrini gördüm gerci ama düzen konu her sehrinde ayni bence tabi  :)

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 11:44:30 ÖSiyi geceler selam herkese

Iyi geceler godbarmen  :)
Hosgeldiniz kimse olmazmi Esma var ben varim Atáan bey var cay istermiydiniz ? ;)

godbarmen

iteşekküer ederim gece.ataan abi iyi geceler esma 41 sizede....çay iyi olur valla neden olmasın