Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

godbarmen

ben bişey sorcam ama lütfen gülmeyın çünkü eger bunu bi kolay yöntemı varsa ben aptal gibi hıssedeceğim kendimi....şimdi ben buraya bi mesaj yazdıktan sonra mesaj gıdıyo forma hdaha sonra ben gelen mesajı görmek için geri ileri yapıyorum bunu daha kolay bi yöntemı var mı acaba GECE

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 28, 2008, 12:32:05 ÖÖTamam anlastik .
Isterseniz ALmancax mutfaginda birlikte tatli  yapalim , ne dersiniz ?  ;D

Tamam derim ben, bi ara yaparız tabii herkesi de toplarız mutfağa  :D

MuhaяяeM

Çaylar ve tatlılar için teşekkürler arkadaşlar, ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, havalar soğudu aman üşütmeyin  ;D

İyi geceler herkese  byby:)

godbarmen

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 12:47:34 ÖÖben bişey sorcam ama lütfen gülmeyın çünkü eger bunu bi kolay yöntemı varsa ben aptal gibi hıssedeceğim kendimi....şimdi ben buraya bi mesaj yazdıktan sonra mesaj gıdıyo forma hdaha sonra ben gelen mesajı görmek için geri ileri yapıyorum bunu daha kolay bi yöntemı var mı acaba GECE

Varmi Muharrem hocam bence yok bende ayni yöntemi uyguluyorum eger varsa  ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 28, 2008, 12:51:01 ÖÖÇaylar ve tatlılar için teşekkürler arkadaşlar, ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, havalar soğudu aman üşütmeyin  ;D

İyi geceler herkese  byby:)

byby:)

godbarmen

deekki herkes bu yöntemı kullanıyor ???

duygu_0354_duygu

godbarmen

ATAAN

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 12:55:50 ÖÖselam duygu
arkadasim ne demek istedigini tam anlamadim ama msj gönderdikten sonra tekrar sana msj geldigini görmek icin en yukarida mavi yazili(mesajlarima gelen yeni cevaplari göster )linkine tikla ordan görebilirsin...yani en son yazilan mesaj en üste 1. sayfada yer aliyor.

gece

ATAAN

Yani bir sistem ancak bu kadar mükemmel kullanılır ileri geri ileri geri  TEBRİKLER     alkis:)
 :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:02:49 ÖÖYani bir sistem ancak bu kadar mükemmel kullanılır ileri geri ileri geri  TEBRİKLER     alkis:)
 :haha:

:haha: :haha: :haha: