Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

oooooooooooo gececikkkkkkk sende burdasinn haaaa  alkis:) eee anlat bakemm nörüyonuzzzz?

ATAAN

Bill GATES görmeliydi bu sistemi, yazık adama   yaril:) yaril:)

duygu_0354_duygu

duygu_0354_duygu

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 28, 2008, 01:04:04 ÖÖoooooooooooo gececikkkkkkk sende burdasinn haaaa  alkis:) eee anlat bakemm nörüyonuzzzz?

Neörem gazak bu havada neörülür gizim  :haha: :haha:

Ya ziyafeti gazirdin gariii )))) dugu ne etcen simcik  ;D

enki gaza bitirivedinmi sen  ;D

ATAAN

Orta Doğu ve Balkanların En Büyük Barmeni, gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün,
Top Ten'de iki numaradasın Kekci Tolgadan sonra   :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:05:34 ÖÖBill GATES görmeliydi bu sistemi, yazık adama   yaril:) yaril:)

Dalga gecmeyin zaten baglanti kötü cok karistirdimmi kopuyorum  :haha: :haha:

duygu_0354_duygu

oooooo bennn gazzaa bitirdimm bee panikk örüommm kop:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:07:49 ÖÖOrta Doğu ve Balkanların En Büyük Barmeni, gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün,
Top Ten'de iki numaradasın Kekci Tolgadan sonra   :haha:

iyi ben henüz siraya giremedim yani güzel  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Senin PC iki vitesli, İLERİ VE GERİ  yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 28, 2008, 01:08:39 ÖÖoooooo bennn gazzaa bitirdimm bee panikk örüommm kop:)

Ah amaninnn ör gizim örrr  :haha: :haha:

duygu_0354_duygu

arkadaslarrr yawww bende devamlii veri adresi dogrulanmiyor diyor msj yazarken zor gönderebiliyorum mslarimi...
acepp bi soram dedim be sizdede öylemidirrr offoff:)

ATAAN

Sayın Gece top ten den neyi kastettiğimi anladınız sanırım,
Sizi o listeye almak ne haddimize  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:10:16 ÖÖSenin PC iki vitesli, İLERİ VE GERİ  yaril:) yaril:)

vites kimin Pc de acep ?  ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:11:37 ÖÖSayın Gece top ten den neyi kastettiğimi anladınız sanırım,
Sizi o listeye almak ne haddimize  :)

:) cofe:)

ATAAN

Bizim Barmenin tabiki Sayın Gece, Sabahtan beri ileri geri tuşlarıyla mesaj yazıyormuş ya  yaril:) yaril:)

MuhaяяeM

Alıntı Yapben bişey sorcam ama lütfen gülmeyın çünkü eger bunu bi kolay yöntemı varsa ben aptal gibi hıssedeceğim kendimi....şimdi ben buraya bi mesaj yazdıktan sonra mesaj gıdıyo forma hdaha sonra ben gelen mesajı görmek için geri ileri yapıyorum bunu daha kolay bi yöntemı var mı acaba GECE
Şimdi bu soruyu görünce tekrar girip cevap yazayım dedim  :)

Yanlış anlamadıysam, siz mesajınızı gönderirken yeni mesajlar gönderildi şeklinde uyarı alıyorsunuz ve yeni gönderilen bu mesajları görmek istiyorsunuz öyle mi?
Yani bunun için mi ileri geri yapıyorsunuz?