Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 01:13:34 ÖÖBizim Barmenin tabiki Sayın Gece, Sabahtan beri ileri geri tuşlarıyla mesaj yazıyormuş ya  yaril:) yaril:)

Bilmemek ayip degil ya  ;D ;D

Pek bir alaka olacak ama bir sorum var size.

Bu gün cok fazla kopukluk oldu beni almmancaxla baglantimda sizde hersey normalmi  ::)

ATAAN

Benim herşey normal, herhangi bir kopma falan yok

gece

Benim cok kere kopukluk oluyor heralde kendi baglantimdan kanaklaniyor  :-\

ATAAN

Sanırım bağlantınızdan kaynaklanıyor,

gece

Tesekkür ederim.
Verdiginiz bilgi icin bugünlük benim icin Pc misafirligi yeterli sanirim görüsmek üzere hoscakalin  :) byby:)

Almancax sakinleri hoscakalin A.E.O  byby:) byby:)

ATAAN

godbarmen

bağlantım koptu ama geri geldi şimdi.......dedikodu heee benım hakkımda

godbarmen

;D yanlış mı yapıyorum Ataan abi doğrusu ne yardım cı olursan sevinirim ( sormamda hiç bi kasıt yok.)

MuhaяяeM

godbarmen ya da bu sorunu yaşayan herhangi bir arkadaş, soruma cevap verir misiniz?

yakamozlu_gecee

godbarmen

ya kusura bakmayın benım sormak ıstediğim şuydu.....ben şu an mesaj yazıyorum...bu mesajı gönderdikten sonra benım yazdığım mesaj formda görünüyor........ama benden sonra yazanları göremiyorum..........bunun için yukarıda ki bölmeyi kullanıyorum               Yeni Gönderilen Mesajları Göster.  yada Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster. bölümünü..... yada bi önce ki sayfayı açıyorum yanı su anda 1043 ben 1042 yapıyorum sonra tekrar 1043 yapıp benden sonraki yazılan mesajları görüyorum......benım sorum buydu.......bunun daha kolay bi yolu olup olmadığını sordum........önemli değil istediğiniz kategoriye koyabilirsiniz...SAYGILARIMLA

godbarmen

Muharrem hocam sorum buydu.

godbarmen

kımse yok mu.Ataan abi ama bayağı bi matrak olmuş  yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

MuhaяяeM

godbarmen, sorundan bişey anlamadım, demek ki ben farklı şeyden bahsediyorum, neyse iyi geceler hepinize  ;)

godbarmen

İyi geceler hocamben taktiğe devam edeyim o zaman  yaril:)

ATAAN

şefim Barmen Mesaj yazma ve okumayı farklı bir yöntemle yapıyor
ben kendisinin özeline yazdım
İyi geceler şefim görüşmek üzere  byby:)

ATAAN

İkimiz mi kaldık Barmen başbaşa  :)