Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

godbarmen

sende mı anlamadın abı soruyu

ATAAN

sen forumun menüsünü kullan mesaj yazarken ve okurken
yada foruma başlarken verilen bilgileri tekrar bir oku, orda Muharrem hocam tarif etmiş zaten

ATAAN

Bende kaçtım, hadi iyi geceler
 byby:) byby:) byby:)

godbarmen

abi valla acayip hıssediyorum kendimi şu an.......kısaca şu abi olay ben sadece bu form da kalıyorum yani başka form konularına bakmıyorsadece laf lafı açıyor da abi.
 şimdi ben buraya mesaj yazıyorum şu anda mesajı göndereceğim gönderdıkten sonra.benım mesajım formda görünüyor............ama benden sonra senın yazdığını görmem için 3 farklı yöntemım var bu senın dediğin şeyler yani Yeni Gönderilen Mesajları Göster.  yada Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster.  ve bi öncekı sayfaya bak sonra tekrar sayfaya dön yöntemi...sorum daha kolay bı yolu var mı? eger yıne anlatamadıysam lutfen konuyu değiştirelim abi yoksa kafayı yicem yaril:) yaril:) yaril:)

godbarmen

ok abi geç kaldım galıba iyi geceler byeee

SEVGI-40

saat 11 gecti ama ben yinede günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin deyim   kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

günaydin gece abla günaydin ataan abi nasilsiniz

oh valla bugun izinliyim oh be biraz da dinlenim demi yani hep calis hep calis bu ne ya

ATAAN

Günaydın Sevgi, Nasılsın? Bu gün şöyle bir güzel bizim yerimizede dinlen bari :)

SEVGI-40

yok abicim ben nerde  dinlenmek nerde ders caliscam benim hic dinlenmeye vaktim yok ya :'( :'( :'( :'( :'( :'(

iyim ama yorgunum ya tatil istiyom ben offoff:)

ATAAN

Fazlada yüklenme kendine istersen, yormadan çalış bari :)

gece

Selam Almancax sakinleri nasilsiniz yorgunlugun disinda tabi  ;)

SEVGI-40

benmi yormadan caliscam ben yerimde duramamki :haha: :haha: :haha: :haha:

iyiz gece ablacim sen nasilsin

gece

Sükür iyiyim biraz yorgunum bu aralar ama kafam rahat dolayisiyla süper  yuppi:) alkis:) dance:)
dersler nasil gidiyor Sevgi umarim senin acindan hersey yolundadir  :)

ATAAN

Merhabalar Sayın Gece,
Sevgi Ders Çalışarak Dinleniyor :)

SEVGI-40

iyi gidiyo ablacim cok yorulmam disinda

ders calisarak dinleniyom evt  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bizde çalışarak dinleniyoruz  :haha:

SEVGI-40

aman ya yasamak nekadar zor  :'( :'( :'(