Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 28, 2008, 01:01:47 ÖSgece ablacim bunu daha öncede söylemisdin canim benim

ama bardaga baktim baktim dolu tarafi yok ici bombosdu  ;)
icindeki hersey tükenmis bardagin

eminim positiv hayat daha kolaydir aama hayatindaki hersey negativse insanin nasil positiv olabilirki

Canimin  ici o bardak kendi kendine dolmaz biz gayret edicezki dolucak  ;)

Ayrica haatimizdaki negativliklerin coguda yine bize ait yanlislarin eseri ;D

Bunalima sokarmisim seni  :haha: :haha:

Yok yok kiyamam  :)

zamanini böyle harcama bence daha cok gencsin hedeflerin vardir isteklerin  8)

yani senin bunlara ayiracak zamanin omamali zaten demi ama  ;D

gece

Tüm yıl boyunca arkasında yarım milyon dolar olduğuna inanarak işler almış, yapmış ve satmıştı. Birden, hayatının akışının değiştiren şeyin para olmadığını fark etti.
Hayatını değiştirenin yeniden kendinde bulduğu kendine güven ve inançtı.
Başarının sırrı, kasamızda duran değil, kendi kalbimizde ve kafamızda olanlardır. Başka yerde aramaya gerek yok.

Iste bu  okey:) okey:)

ATAAN

Sevgicim okudunmu kardeşim? Herşey tamamen sadece kendi elinde  :)

SEVGI-40

tessekkürederim abicim paylasim icin
bende gecen hafta pazardi galiba bombos bi parkta tek basima oturmus agliyodum tipki adamin yaptigi gibi kfami önüme egip iki elimin arasina almi agliyodum bi bayan geldi türk ve bana hicbise sormadan hayatta hic bisey senin göz yaslarina degmez dedi :)

biliyorum degmez ama tutamiyorumki dedim gülümsedi yoluna devam etti.

diyceksin ne alakasi var simdi ama nebilim biraz bu adaminkine benzettim.
ins bende bu adam gibi hayata simsiki sarilmayi becerebilrim paylasim icin copk tessekkürler abicim cok saol

SEVGI-40

neyse sizi daha fazla üzmeyim tavsiyelerinize uycam büyk sözü dinlerim  ;D ;D ;D ;D

helede gece ablam diyoso benim icin degerin cok büyük ablacim biliyosun ztn.

ataaan abicim seni unutmadim ;) ;) cok tessekürederim sanada

ATAAN

okey:) Budur işte ya , şöyle hayata dön ve sımsıkı sarıl, bugün sana çok büyük problem gibi görünen şeyler ilerde seni gülümseten hoş birer anı olacak, inan buna

SEVGI-40

insAllah abicim varya bu almancax en önemlisi sizin gibi insanlar olmasa napardim diye düsünüyombazen.iyiki varsiniz

kirsehir7

selamiiiin hallooooooooooooooooooooooooooooo millleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet  clap:) nörüyooonuuz  ;D

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 28, 2008, 01:14:15 ÖSneyse sizi daha fazla üzmeyim tavsiyelerinize uycam büyk sözü dinlerim  ;D ;D

helede gece ablam diyoso benim icin degerin cok büyük ablacim biliyosun ztn.

ataaan abicim seni unutmadim ;) ;) cok tessekürederim sanada

Allah razi olsun ;)

canimin ici karsilikli duygularimiz :)

ne olur canim hayata deger ver, kendine deger ver, kendini sevmeyen kimsey,i hic bir seyi sevemez :-\

Sevgili sevgi adin gibi Sen hep sevgiyle kal emi)))) ;)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 28, 2008, 01:17:54 ÖSselamiiiin hallooooooooooooooooooooooooooooo millleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet  clap:) nörüyooonuuz  ;D

Selamün hallo mu  :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

yaril:)  yaril:)
hee selamin halloo  :haha:

MuhaяяeM

Selam millet, nasılsınız?  :)
Dikkanda temizlik yapıcam hadi bakiim çayını alan dışarı çıksın  ;D

SEVGI-40

hosgeldin bidenem positiv bi hayat örmeye calisiyoz ip cok uzun ör ör bitmez ama bitcek ins  kop:) kop:)

sen nörin

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 28, 2008, 01:23:05 ÖSSelam millet, nasılsınız?  :)

yaa napalim durun pilimizi pirtimizi topliyalim  :haha: :haha:

SEVGI-40

cok tessekürederim ablacim ben insanlari herkesi cok severim benim derdim kendimle isde  kop:)

muharem abi hosgeldinde niye kovuyon bizi ya

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 28, 2008, 01:23:26 ÖShosgeldin bidenem positiv bi hayat örmeye calisiyoz ip cok uzun ör ör bitmez ama bitcek ins  kop:) kop:)

sen nörin

Aynen  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 28, 2008, 01:23:05 ÖSSelam millet, nasılsınız?  :)

slm muharrem hocaam.demek bizi kovuyooon.  :'(

byby:)  byby:)   byby:)