Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

Tabii aslında bu konuda çok haklısın gece......ama komık gelıyo bana bu kasap manzaraları

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 03:59:42 ÖS
Panik var burda, özel mesajlar kutusu kayboldu arkadaşlar benim gören olursa bana göndersin lütfen :)

Birazdan gelir zannimca Temizlik esnasinda kaybolmustur ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 03:59:42 ÖS
Panik var burda, özel mesajlar kutusu kayboldu arkadaşlar benim gören olursa bana göndersin lütfen :)

ben gördüm ataan.tatile cikacakmis sana slmi vardi.  :haha:

godbarmen

Mystery yok gidilmedi gece 2 de kımse kalmadı burda bende arkadaşı aradım kamyoncuyu gelme dedim

ATAAN

Zannımcada İnşAllah hemen gelir, soru cevaplıyordum  :)

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 28, 2008, 04:01:57 ÖS
ben gördüm ataan.tatile cikacakmis sana slmi vardi.  :haha:
O kesin birilerinin kurabiyesini yemeye gitmiştir   yaril:)

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 04:00:54 ÖS
Tabii aslında bu konuda çok haklısın gece......ama komık gelıyo bana bu kasap manzaraları

Karanliga bir mum da sen yak godbarmen sakin ne alaka deme sundan alaka Kurbanlarimizi dogru ve bilincli insanlara kestirirsek sorun ortadan

kalkar cevremizdeki arkadaslarimizi yönlendirirsek her sene kasitli yapilan sacma sapan yorumlarada baslamalarina firsat vermeden cenelerini

kapatma serefine beraberce erisiriz yaniliyormuyum ...?

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 04:03:46 ÖS
O kesin birilerinin kurabiyesini yemeye gitmiştir   yaril:)

ee kime cekmiis  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 28, 2008, 04:03:00 ÖS
Zannımcada İnşAllah hemen gelir, soru cevaplıyordum  :)

gelmis olmali iletilerim yaziyor Ataan bey :)

ATAAN

evet gördüm mesajlarım iletilerim oldu :)

godbarmen

Gece burda bu konu hakkında yorum yapan ilk kişi ben oldum ve bu konuda Sizin bana saçma sapan dediğiniz  şeyleri ben kullandığım için üzerime alıyorum size saygım dan ötürü bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum .ben genelde sadece formun bu  kısmında konuşuyorum çünkü burasının açılma sebebı SAÇMA SAPAN şeylerde olsa konuşmak eger hoşunuza gitmediyse bana diyebilirsiniz bu konuda yorum yapmayın diyr ve bende susar sızın yaptığınız yorumları dinlerim.Eğer kı sölediklerinizi yanlış anladıysam özür dilerim

ATAAN

Sayın Kırşehir bunu duymamış olayım bakınız benim sardıklarım tatile falan kaçıyorlar  yaril:) yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 04:09:29 ÖS
Gece burda bu konu hakkında yorum yapan ilk kişi ben oldum ve bu konuda Sizin bana saçma sapan dediğiniz  şeyleri ben kullandığım için üzerime alıyorum size saygım dan ötürü bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum .ben genelde sadece formun bu  kısmında konuşuyorum çünkü burasının açılma sebebı SAÇMA SAPAN şeylerde olsa konuşmak eger hoşunuza gitmediyse bana diyebilirsiniz bu konuda yorum yapmayın diyr ve bende susar sızın yaptığınız yorumları dinlerim.Eğer kı sölediklerinizi yanlış anladıysam özür dilerim

ay siz beni yanlis anladiniz bilirsiniz ki her sene Tv vesaire yayin organlarinda Kurban konusuyla ilgili cok sey yazilip cizilir ve söylenir
ben ondan bahsedmistim yani beraberce bunlari önlöeyebiliriz anlaminda  :-\

Asil ben özürdilerim öyle düsünmenize sebeb oldugum icin  utanan:) utanan:) utanan:)