Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

bu arada kızmıyorsun dimi  utanan:)

godbarmen

ben mi hayır neden kızayım.......valla kızmam  

dielosch

yemek yemem gerekiyor barmen bey aç bıraktın bizi ben de anneme emanet ediyorum kendimi sonra görüşürüz byby:) byby:)

godbarmen

bende çıkcam valla küçük bi iş var halledıp döncem byeeeee

...mystery...

eee ben geldim siz kaçın :(

gece

bende geldim Selam arkadaslar nasilsiniz ;) ?

dielosch

selam Gizem Selam Gece Abla ne var ne yok???

...mystery...

ohh birileri cevap verdi... ;D nasılsınız gece abla dilara ;)

dielosch

:haha: gece ablada nasılsınız gizem ve dilara derse tam komedi olur  :haha:

...mystery...

dielosch

öff gizem yaa açıklama yaptırıyosun illa az sonra da ben cevap yazmadan haa anladım dicen ;D ben yazdım ya gece abla gizem naber?? diye sen de gece abla ve dilara naber??? gibi bişi dedin ;D gece ablada naber dilara ve gizem derse diyorum komedi olur diyorum herkes birbirine soruyor kimsenin cevap vermeye niyeti yok diyorum ;D

...mystery...

yoooo ben anlamıştım sadece GICIKLIK olsun diye yazmıştım ama sen yine-her zaman olduğu gibi-anlamadın yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 08:53:26 ÖS
yoooo ben anlamıştım sadece GICIKLIK olsun diye yazmıştım ama sen yine-her zaman olduğu gibi-anlamadın yaril:)

anlamak istemiyorum artık cevap yazmasam ciddi oluyorsun yazsam gıcıklık oluyor hiç uğraşamam valla direkt yazıyorum cevap ;)

...mystery...

iyi sen bilirsin ama sen benim ciddi olduğumu çok nadir görmüşsündür o yüzden genelde ciddiye almamanı tavsiye ederim ben sana ;) yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 08:58:18 ÖS
iyi sen bilirsin ama sen benim ciddi olduğumu çok nadir görmüşsündür o yüzden genelde ciddiye almamanı tavsiye ederim ben sana ;) yaril:)

yok böyle iyi ;D :haha:

...mystery...