Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zaten bugün süper bir FRANSIZCA yazılı atlattım millet 100 puan üzerin 8-9 aldı öyle bi sınavdı... :haha: bu kurtarma sınavıydı çarşamba günüde bu sınavın kurtarma sınavını olucaz rivayetlere göre sadece Fransızcadan bi dönemde 15 sınav olurmuş ve karne Maho yüzünden basılmazmış yani geç basılırmış bu sınavlar yüzünden seviyorum yaa Mahoyu okulu eğlenceli hale getiren tek insan yaril:)

...mystery...

dielosch

off ya yarın 8 30 da kalkcam kahvaltı yapcam ders çalışcam sonra diş doktoruna gitcem kırk saat uğraşıcak yine sonra eve gel yalovaya git dayımı gör dolaş sonra geri gel uyu kalk tatilin son günü ödevler sıkıştırsın ben de kafayı yiyim öff yaaa :(

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 10:44:27 ÖS
zaten bugün süper bir FRANSIZCA yazılı atlattım millet 100 puan üzerin 8-9 aldı öyle bi sınavdı... :haha: bu kurtarma sınavıydı çarşamba günüde bu sınavın kurtarma sınavını olucaz rivayetlere göre sadece Fransızcadan bi dönemde 15 sınav olurmuş ve karne Maho yüzünden basılmazmış yani geç basılırmış bu sınavlar yüzünden seviyorum yaa Mahoyu okulu eğlenceli hale getiren tek insan yaril:)
yaril:)

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 10:45:17 ÖS
off ya yarın 8 30 da kalkcam kahvaltı yapcam ders çalışcam sonra diş doktoruna gitcem kırk saat uğraşıcak yine sonra eve gel yalovaya git dayımı gör dolaş sonra geri gel uyu kalk tatilin son günü ödevler sıkıştırsın ben de kafayı yiyim öff yaaa :(
ayyy ne güzel...
bak benim programım şu:

yarın annemin gıcıklığıyla(şimdi burdayım ya ondan) 8.00 da kalk otur kahvaltı yap Gramer ödevini yap "chemical secret"ı oku... :-\ ondan sonra ingilizce kursuna git 1de 2buçukta çık derse gir 3te sonra aralıksız 6da çık 6dan sonra otur orda ing. yazılısına çalı(anlıcağınız yarın içim dışım ing. olucak) ertesi gün yine annenin gıcıklığına erkenden kalk otur yine kitap oku sonra 4.30 bin otobüse doğru ist. orda otur din sınavına anneanne baskısıyla çalış... :-\ sonrada yat ne sıkıcı dimi?? :(

dielosch

yok bana baskı yapan yok tek baskı yapan benim kendime :-\

godbarmen

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 10:49:02 ÖS
ayyy ne güzel...
bak benim programım şu:

yarın annemin gıcıklığıyla(şimdi burdayım ya ondan) 8.00 da kalk otur kahvaltı yap Gramer ödevini yap "chemical secret"ı oku... :-\ ondan sonra ingilizce kursuna git 1de 2buçukta çık derse gir 3te sonra aralıksız 6da çık 6dan sonra otur orda ing. yazılısına çalı(anlıcağınız yarın içim dışım ing. olucak) ertesi gün yine annenin gıcıklığına erkenden kalk otur yine kitap oku sonra 4.30 bin otobüse doğru ist. orda otur din sınavına anneanne baskısıyla çalış... :-\ sonrada yat ne sıkıcı dimi?? :(
hayat zorr

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 10:53:40 ÖS
iyi geceler merhaba
sonunda yaa ne zaman gitcez bak sabahın köründe kalkcam ben ;D çabuk olun hazırlanın hemen :haha:

...mystery...

bana annem ve anneannem yapıyo o baskı dediğimiz soyut şeyi.. ;D tek rahat ve en geniş insan benim ya batıyo batıyo... ;D işte derdim tasam yok sınavları bile tınmıyorum onlar yüzünden sınavları kafaya takmaya başladım o yüzden böyle oldum ben zaten.. ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 10:54:22 ÖS
sonunda yaa ne zaman gitcez bak sabahın köründe kalkcam ben ;D çabuk olun hazırlanın hemen :haha:
ohoooooooooooooo ben hazırım bile dance:) dance:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 10:55:08 ÖS
ohoooooooooooooo ben hazırım bile dance:) dance:)
ben de zeytin kırşehir ATAAN Esma abla unuttuğum kimse kalmadı dimi hadi ama ;D :haha:

godbarmen

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 10:54:22 ÖS
ok ben geldim hadi gelecek olanlar hazırlansın aşağıda bi traktör ve binın arkasına arkadaşlar çabuk  yaril:) :haha: yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 10:55:55 ÖS
ben de zeytin kırşehir ATAAN Esma abla unuttuğum kimse kalmadı dimi hadi ama ;D :haha:
ben ççççççççooooooookkkkkkkkkkktttttttttttaaaaaaannnnnnnnnn hazırım bilee

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 28, 2008, 10:56:26 ÖS
ok ben geldim hadi gelecek olanlar hazırlansın aşağıda bi traktör ve binın arkasına arkadaşlar çabuk  yaril:) :haha: yaril:)
:haha: yalnız gittikçe eskileşiyor haa yakında at arabasıyla ya da ya da sadece atla gidicez  :haha: