Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

youtube den nasıl yüklücez peki çok güzeldi ama yaaaaaaaaaaaa

...mystery...

godbarmen

...mystery...

yok hala görükmüyo.... ;D ;D

dielosch

ısrarıma dayanamadı Aşkım yaa çıktı almancax için bir şarkı söylemeyi kabul etti Tom'da tabiki gitarla eşlik etmeyi Gizem sağol seni gösterdim hemen kabul etti TOM da :haha: şimdi sadce ikisinin olduğu bir şarkıları geliyor In die Nacht ;D

Bakın işte burdalar ışıkdan falan fazla net gözükmüyorlar ama olsun artık ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 11:29:09 ÖS
ısrarıma dayanamadı Aşkım yaa çıktı almancax için bir şarkı söylemeyi kabul etti Tom'da tabiki gitarla eşlik etmeyi
Gizem sağol seni gösterdim hemen kabul etti TOM da :haha: şimdi sadce ikisinin olduğu bir şarkıları geliyor In die Nacht ;D

Bakın işte burdalar ışıkdan falan fazla net gözükmüyorlar ama olsun artık ;)

:haha: sadece sözde kalıyo ve kalıcak ama olsun burası yeri değil bu arada resim kocaman ondan kaldırdım ama olsun bi tane bile yeter... ;D

...mystery...

bu arada resimde gayette net ve kocamanlar çok sağol dilara ;D ;D bendeki bi poster  kadar büyük olmasalarda buda bilg. için süper bir boyutta ;)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 28, 2008, 11:31:19 ÖS
:haha: sadece sözde kalıyo ve kalıcak ama olsun burası yeri değil bu arada resim kocaman ondan kaldırdım ama olsun bi tane bile yeter... ;D

anlamadım desem :-\
:haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 28, 2008, 11:36:10 ÖS
anlamadım desem :-\
:haha:
diyorumki o alıntıda kırmızı görünen bölüm(benim yazdığım mesajdaki senin alıntın) o sadece sözde kalıcak onu demiştim ;)

...mystery...

ben çıkıyorum herkese iyi geceler... ;) yarın erken kalkıcam hoşçakalın byby:)

...mystery...

dilara sende umarım anladın ne demek istediğimi hadi byby byby:)

dielosch

ben de çıkıyorum arkadaşlar güzel bir geceydi sağolun şimdi uyku vakti yarın erken kalkıcam byby:)

godbarmen

benım bağlantım neden böle oldu yaw

godbarmen

hiç bu kadar bağlantım kopmamıştı site ile.....aynı durumda olan var mı arkadaşlar

godbarmen

herkes gitmiş bende gideyim bari nasılsa bağlantı kopar birazdan  :embarassed: :-[ tickoff:)

gece

Benim baglantida cok kötü  :-\ :-\

MuhaяяeM

Sizin bağlantılarda mı sorun var yoksa bizim sitede mi arkadaşlar?
Bana göre site gayet hızlı şu anda, rica etsem sayfanın en altındaki Bu Sayfa 0.112 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu yazısını kopyalayıp gönderir misiniz buraya? ;)