Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

bugün çok güzel bi haber aldım kız arkadaşım Almanya dan türkiye ye geliyor....bunun sızle alakası ne bilmem sadece sevincimi sizinle paylaşmak istedim haber 1 saat önce geldide......

ATAAN

godbarmen

valla ben gidemem burda en küçük benım diye herkes beni gönderiyo çayı ben getirdim çekirdeğe de bi başkası gitsin hem ünal kuruyemiş bize uzak  yaril:) yaril:)

godbarmen

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 29, 2008, 01:56:59 ÖÖ
Hadi gözün aydın
teşekkür ederim abi.ama aralık 21 e çok var..... offoff:)

ATAAN

Bak Kız Arkadaşında Geliyormuş Adam Bir Çuval Kucaklar Gönderir Yani  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 29, 2008, 01:55:19 ÖÖ
ben şaka yapmıştım SEvgi 40....
hadi ya cok güldüm cok komiksin sen

ATAAN

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 29, 2008, 01:58:23 ÖÖ
   teşekkür ederim abi.ama aralık 21 e çok var..... offoff:)
21 Aralığa kadar anca bitiririz çekirdeği zaten :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 29, 2008, 01:56:23 ÖÖ
bugün çok güzel bi haber aldım kız arkadaşım Almanya dan Türkiye ye geliyor....bunun sızle alakası ne bilmem sadece sevincimi sizinle paylaşmak istedim haber 1 saat önce geldide......
olurmuu yaa buradaki herkes okadar icten ki bi mutlu haber alsakk hemen buraya yetistiriyoruzz vallaaa :)
buradaki arkadaslarla stresimizi atiyoruz. adina cok sevindimmm:) artik seni uykuda tutmazz olurr ay bir heyecan bi terrr... ( biraz heycanlandirayimm dedimmm) :)

godbarmen

ya benım sazanlık duygularım arttı soru sormıcam diyorum ama dayanamıyorum Ataan abi senın yıldızların neden büyük hahahahahahahaha

godbarmen

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 29, 2008, 01:59:38 ÖÖ
olurmuu yaa buradaki herkes okadar icten ki bi mutlu haber alsakk hemen buraya yetistiriyoruzz vallaaa :)
buradaki arkadaslarla stresimizi atiyoruz. adina cok sevindimmm:) artik seni uykuda tutmazz olurr ay bir heyecan bi terrr... ( biraz heycanlandirayimm dedimmm) :)

yok fazla heyecanlanmadım ama iyi oldu yanı noel de kendi evınde değilde burda

godbarmen

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 29, 2008, 01:59:14 ÖÖ
hadi ya cok güldüm cok komiksin sen
yok ben komık değilim bu doğal hallim ???

ATAAN

Hangi yıldızlarım? bende yıldızmı var?  :haha: :haha:

SEVGI-40

buyur abicim ye ye bitmet

Aşil

madem kiz arkadasin geliyor o zaman cayla smitle cekirdekle kurtulamazsin 21 aralik`a bir parti ayarlarsin artik... ya:)

godbarmen

sayılarda eşitiz ama senınkıler büyük neden acaba?_

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 29, 2008, 02:03:53 ÖÖ

buyur abicim ye ye bitmet
Ne varsa yine Sende var Sevgili Kardeşim Teşekkür ederim

godbarmen

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 29, 2008, 02:04:06 ÖÖ
madem kiz arkadasin geliyor o zaman cayla smitle cekirdekle kurtulamazsin 21 aralik`a bir parti ayarlarsin artik... ya:)
biz bugün yaptık partiyi ama o zamana kadar para biriktirirsem tabi ki.........ama yine discoya traktörle gideceğiz:))))