Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

...mystery...

hoşgeldin sevgi.... hiihi:)  halayy:) alkis:) nasılsın???

SEVGI-40

seni gördüm daha iyi oldum canim sen nasilsin  :) :) :)

özlemisim kiz seni :haha:

...mystery...

bende iyiyim sağol ;D

yaril:) bende özlemişim cidden bayadır karşılaşamıyorduk... :)

SEVGI-40

evt ya canim ben okuldan anca 10 bucukda geliyom eve tr de saat 11 bucuk oluyo ozmn .sen yani 20 inci uykunda olup 40.inci rüyani görüyosun ben foruma geldigim saate :haha: :haha:

...mystery...

yaril:) evet galiba öyle oluyo bide ben 10da uyuyorum funny:)

neyse şimdi karşılaştık işte ;D

ya sen 10buçuğa kadar okulda napıyosun... :-\ ne biçim okul orası ( :haha: ) bizimki 3e 10 kala bitiyo ;D

SEVGI-40

benim okulum aksamlari canim 5 den 10 a kadar gündüzleride calisiyom isde  :'( :'( :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 29, 2008, 07:31:51 ÖS
benim okulum aksamlari canim 5 den 10 a kadar gündüzleride calisiyom isde  :'( :'( :'(
hmm...anladım ;) Allah kolaylık versin... :'( çok zor yaa... tickoff:) herşey zor kolay olan bişey yok... offoff:) neden bu kadar zor olmak zorundaki... tickoff:)

gurbetci52

Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum buraya ve vize hakinda sorualrim olucakti hangi siteye girmem gerekiyor cevap alabilmek icin yardimlarinis icin simdide tesekürler

gece

Selam Almancax  yuppi:)

Nasilisiniz)))) ?  clap:)

...mystery...

yaşasııııııın...... ;D  halayy:) kalabalıklaştı burası hoşgeldin gece abla nasılsın??? yuppi:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 07:33:46 ÖS
hmm...anladım ;) Allah kolaylık versin... :'( çok zor yaa... tickoff:) herşey zor kolay olan bişey yok... offoff:) neden bu kadar zor olmak zorundaki... tickoff:)
hayat isde canim

SEVGI-40

vayyyyyyyyyyyyy gece ablamda gelmis hosgeldin ablacim nasilsin

gurbetci52

selam vAllahi iyi diyecem ama ben daha simdi üye oldum ve nereye girmem gerektini bilmiyorum bana yardim edebilirmisin acaba ????

gece

Alıntı yapılan: gurbetci52 - Kasım 29, 2008, 07:34:38 ÖS
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum buraya ve vize hakinda sorualrim olucakti hangi siteye girmem gerekiyor cevap alabilmek icin yardimlarinis icin simdide tesekürler

Burdamn buyrun Hosgeldiniz bu arada :)
https://almancax.com/forum/index.php/board,52.0

...mystery...

Alıntı yapılan: gurbetci52 - Kasım 29, 2008, 07:37:21 ÖS
selam vAllahi iyi diyecem ama ben daha simdi üye oldum ve nereye girmem gerektini bilmiyorum bana yardim edebilirmisin acaba ????
hoşgeldiniz diyim bende... ;)

SEVGI-40

aaaaaaaaaaaaaa tantem de geldi yasasin hosgeldin tantem nasilsin  :-* :-* :-*