Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

peppa

lisede kurulan arkadasliklar ve o oturdugumuz siralar birdaha geri gelmez  :) cok uzun yillar oldu mezun olali lise siralarindayken hic özlücemi düsünmezdim simdiyse geri gelirmi diyorum  :-[

ATAAN

Ama öğrenciliğimiz hiç bitmedi ki  :(  Lise, Üniversite yıllarımızı mumla arar olduk sevgili kardeşim  :)

peppa

aynen öyle o zamanlar matematik dilbilgisi vs derslerimiz vardi simdi ise degisik insanlarla sahtekarliklarla iyisiyle kötüsüyle tek bir dersimiz var hayat dersi ama hayat herseye ragmen güzel derim ben  :)

ATAAN

Tabiki, hayat bize her zaman süprizler hazırlamaya devam edecek durmaksızın,
Onları pozitife çevirebilmek yada çevirememek, bizim marifetimize kalmış :)

peppa

ATAAN

Sizin Yolculuk Ne Zaman Almanya'ya?

peppa

maalesef henüz bir sonuc alamadik onay bekliyoruz onay yok ortaliklarda :)

ATAAN

Çıkar yakında, stres yapmayın.
Yorumlarınız çok güzel, forumda bıraktığınız mesajlarda.
Mantığınız Hukukcu gibi çalışıyor, yanlış meslek seçmişsiniz  :)

peppa

cok tesekkür ederim sizin yardimlariniz yorumlariniz ve hukuksal bilgileriniz yaninda birsey degil gercekten yardimlariniz sayesinde cok yol aldim..  ::)

ve ne yalan söyleyeyim itiraf edeyim sizi avukat sandim ilk zamanlar  utanan:)

peppa

bilgi paylastikca güzeldir paylastikca büyür siz bunu fazlasiyla yapiyorsunuz ve zaten hakettiginiz pozisyondasiniz forumda  ;).. umarim hayattada hep öyle olur..

ATAAN

Çok teşekkür ederim, :) Güzel Temennileriniz için,
Sizinde Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz Her Zaman

peppa

insAllah burada hepbirlikte paylasicagiz her zaman  ::)

bizim islere bakan polisi cok sevdim saolsun cok sevdirdi kendini bana ah gitsemde görsem kimmis bu tatli adam diyorum seker sey bir onay veremedi 10 15 gündür  ;D

ATAAN

;D  Çok şekerdirler, görünce kanınız çok kaynayacak Foreign Office Çalışanlarına   :haha:

peppa

ay evet mincik mincik yanaklarini SIKICAM.. hepsi bebek gibiler sevesi geliyor insanin cok sevilesi seyler  ;D

peppa

ATAAN

Bu arada Manileriniz çok manidar :haha:
Ben bir denedim, sağolsun Gece Hanım beni susturdu  :)

peppa

cok tesekkürler  ;D

simdi benimkileri okumuyor okusun benide susturur  kop:)