Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semi

ooooo ben geldim
hemde yeni üyeyim öylemiş yani hahaaaaaaaaaaaaaaa :haha:

peppa

hemserim nasilsin hosgeldin :)

semi

ATAAN

Vay Yakışıklı Olmak Başka Tabi, bak hemşerim rahat rahat koymuş resmini  :)
Yakışıklı Yeni Üyemiz Sayın Semi Almacax Sokağına Hoşgeldiniz

peppa

hemserim diyorum cünkü bende akdenizliyim antakyada akdeniz öyle degilmi :)

sicak ülkenin sicak akdenizli insanlariyiz   ;)

ATAAN

Evet bende hemşerim diyebilirim, çünkü haritayı katlayınca tam Antakyanın Üstüne geliyor   :haha: :haha:

peppa

ama benim kedimde güzel dimi yeni yil geliyor ya giydirdim minnosumu  funny:)

bende bir website forumunun moderatorüyüm orada bazi kurallar var üyelerle cok samimi olmaiyn sizi ciddiye almazlar bla bla bla bu beni slklyor ve diyebilecegim tek birsey var:

iste almancaxin farki  okey:)

peppa

yalniz hemserim demeniz durumuna burada kopmus durumdayim harita olayi süpermis  yaril:)

ATAAN

ATAAN

Sanırım Antakya'da İnternetler gitti, yeni üyemiz offline  :(    :haha:

peppa

bizi yalnis anlamis olmasinda  ???

yok ajan degilim ya ben slkl durumlara gelemiyorum cenem düsüktür pek takilmiyorum  :D

ATAAN

SİZE T.C. nin Guiness Rekorlarını Gururla Sunayım O Zaman   :haha:

MUSTAFA TOPALOĞLU: Uzaya çıkmamış tek uzaylı olma rekoru...

B. ECEVİT: En seri başbakan olma rekoru...

HÜSAMETTİN ÖZKAN : En iyi yardımcı oyuncu rekoru..

S. DEMİREL : 40 yıl ülkeyi yönetip hiçbir terslikten sorumlu olmadığını söyleyip umut olma rekoru...

T. ÇİLLER: Bir cümle içinde en çok pot kırma rekoru...

HÜLYA AVşAR: Bir koltuğa bir bostan sığdırma rekoru...

M. BÜYÜKERMAN : Konusu her ne olursa olsun her soruya mankenlerden bahsederek yanıt verme rekoru..

ERKAN MUMCU: En hızlı çıkış , fırça yeme ve en hızlı özür dileme rekoru...

VJ LER: 10 dakikada 20 kere evet ile başlayan cümle kurabilme rekoru...

VATANDAş: Batan bankaları vergileriyle kurtarma rekoru...

HINCAL ULUÇ : Maydanoza en çok benzeme rekoru...

FATİH TERİM : İtalyada bir yıl içinde iki kere tahta geçip iki kere tahttan indirilen tek imparator olma ve sadece mimiklerini kullanarak bir maçı 90 
                       dk. anlatabilme rekoru...

MEDYA : Her dalda "en" olma rekorunu medya kırdı...

ORHAN PAMUK : En çok sattığı halde en az okunma rekoru...

BÜLENT KORKMAZ VE HASAN şAş : Futbol oynamak yerine yeşil sahada hakemle konuşma rekoru...

MUSTAFA DENİZLİ : Hiçbir maça aynı kadroyla çıkmama rekoru...

REHA MUHTAR : Yetişkin ve sağlıklı bir sığırı 4 soruda yere yıkma rekoru..

BANU ALKAN : şarkı söyleyerek bir göl dolusu kurbağayı kaçırma rekoru...

peppa

REHA MUHTAR : Yetişkin ve sağlıklı bir sığırı 4 soruda yere yıkma rekoru..

MUSTAFA TOPALOĞLU: Uzaya çıkmamış tek uzaylı olma rekoru...

yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

ATAAN

Bir Türkü Nasıl Tanırsınız  Hasan Kaçan'dan Alıntıdır.

* Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstünü baska bir örtü örterek kullanan kisi Türk'tür

*Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülen kisi Türk'tür.

* Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eden Türk'ten baskasi olabilir mi?

* Yemekte eti biçakla degil, çatalin yaniyla kesmeye çalisan bir kisi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.

* Kirmizi isikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir.

* Ancak bir Türk, Cola'yi çalkalayip fiskirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir.

* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin.
    Türk'tür o.

* On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.

* isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskasi olamaz. (serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)

* Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

* Ancak bir Türk trafik isiklari kirmizidan yesile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

* Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

* Ancak bir Türk kulagini kalem ya da örgü sisiyle karistirabilir.

* Gazete kagidini en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

* Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

* Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

*Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk degil de nedir? (Rahmetli de sollardi,)

* Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o
    Türk'tür

peppa

* Kirmizi isikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir.

iste bu yüzden ben bir Türk'üm  yaril:) yanimda duran arabalar düsünsün  funny:)

ATAAN

peppa

kur;) kur;) kur;)

Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür

funny:) funny:) funny:)